Tremella-svampens kaffens surhedsniveau
Surhedsniveauet i Tremella-kaffeblandingen er så lavt som pH 6.0 (de fleste almindelige kaffer ligger omkring 4.0-5.0), takket være vores skånsomme, patenterede efter-ristning behandling af kaffebønnerne.
De to funktionelle svampe hjælper yderligere med at sænke surhedsniveauet i kaffen og supplerer oplevelsen med andre fordele, der er forbundet med funktionelle svampe.
Tremella og Maitake svampe i kaffe
Vi har udvalgt dual-ekstraherede, økologiske Tremella (også kendt som Snow Fungus) og Maitake svampeekstrakter for at skabe denne unikke ‘skønhedskaffe-blend’. Vi har matchet svampenes smagsprofiler med en mørkere ristning af kaffebønnerne og mener, de arbejder sammen som magi!
Kaffebønner fra små bønder i Peru, ristet i Sverige
Ristet i små batcher på vores egen håndværkskafferisteri i Sydsverige ved hjælp af Arabica-kaffebønner købt direkte fra små økologiske landmandskooperativer i Peru.
Ingredienser
Økologisk Arabica-kaffe (98%), økologisk Tremella-dobbeltudtræk (Tremella fuciformis) (1%) & økologisk Maitake-dobbeltudtræk (Grifola frondosa) (1%), (2%: 4540 mg per pakke).
Anbefalet dosering
Mål 14 gram Tremella-kaffe til en kop lavsyre svampekaffe, enten pour-over, filter eller French Press, eller 7g til en enkelt espresso. Vi anbefaler to til fire kopper om dagen.
Pakke
227 g / 8 oz. 16 kopper per pose til filter (32 skud enkelt espresso).
I kaffe refererer syrlighed i smagen til den oplevede sensoriske oplevelse, mens pH-syrlighed repræsenterer den faktiske kemiske syrlighed, der måles. En lav pH-værdi betyder et højere syrlighedsniveau, for eksempel er rent vand neutralt med en pH på 7.
Jo lavere syrlighedsniveau i kaffen, målt ved pH, jo mere vil din krop sætte pris på et mere balanceret boost genereret af en kop kaffe. Med andre ord kan lavsyrekaffe være et foretrukket valg for personer, der er følsomme over for høj syrlighed i kaffe, eller dem, der søger en mildere mulighed for deres fordøjelsessystem.