Low-Acid Specialty Coffee with Tremella and Maitake mushroom extract
Økologisk specialkaffe med peruvianske Arabica-bønner og en rig, fyldig smag. Nøddeagtige noter af mandel og en vidunderlig jordagtig aroma fra de to svampe.
Ideel til friskkværnet filterkaffe eller espresso. Nyd den to gange om dagen for en vedvarende følelse af rolig energi. Uden rystelser, blid mod maven og lavsyre kaffeglæde.
Start dagen med en smuk, strålende tone! Vi betragter vores Tremella-svamp-kaffe-blend som den ultimative skønheds-blend af en grund.
Tremella-svampens kaffens surhedsniveau
Surhedsniveauet i Tremella-kaffeblandingen er så lavt som pH 6.0 (de fleste almindelige kaffer ligger omkring 4.0-5.0), takket være vores skånsomme, patenterede efter-ristning behandling af kaffebønnerne.
De to funktionelle svampe hjælper yderligere med at sænke surhedsniveauet i kaffen og supplerer oplevelsen med andre fordele, der er forbundet med funktionelle svampe.
Tremella og Maitake svampe i kaffe
Vi har udvalgt dual-ekstraherede, økologiske Tremella (også kendt som Snow Fungus) og Maitake svampeekstrakter for at skabe denne unikke ‘skønhedskaffe-blend’. Vi har matchet svampenes smagsprofiler med en mørkere ristning af kaffebønnerne og mener, de arbejder sammen som magi!
Kaffebønner fra små bønder i Peru, ristet i Sverige
Ristet i små batcher på vores egen håndværkskafferisteri i Sydsverige ved hjælp af Arabica-kaffebønner købt direkte fra små økologiske landmandskooperativer i Peru.