IONISERET BASISK VAND – hjælp til en mere basisk krop

Vand er ikke bare vand. Du har brug for rent vand af høj kvalitet, ligesom det rindende vand i naturen for at opnå de bedste resultater. Det er de færreste, der har et naturligt vandfald hjemme i baghaven, og derfor er der brug for hjælpemidler. En vandrensnings-/ioniseringsmaskine forbedrer kvaliteten af vandhanevandet væsentligt. Vandet bliver langt mere sundhedsfremmende, øger dit velvære, giver mere energi og et smukkere udseende.

Hvorfor vælge en vandmaskine?

  1. Almindeligt vandhanevand er positivt ladet, mens ioniseret vand får en negativ ladning, der gør, at det neutraliserer de frie radikaler i kroppen. Frie radikaler nedbryder vore celler, og gør os gamle og syge. Det negativt ladede vand virker antioxidativt lige som, når du drypper citron på et stykke æble, så det ikke oxiderer/bliver brunt. Ydermere har ioniseret vand en healende effekt.
  2. Vandmolekylerne i normalt vandhanevand består af 14-16 molekyler i hver klynge. Ioniseringen i vandmaskinen spalter klyngerne, så de består af 4-6 molekyler. Det giver en langt bedre optagelse i cellerne, og du føler dig ikke tung i maven, selvom du drikker 0,5-1,0 liter. Vandet optages med det samme.
  3. Selve molekylestrukturen bliver ændret, så den er den samme, som den du finder i naturen. Hexagonal-struktur hedder det, og den struktur kender din krop. Det giver en endnu bedre optagelse.
  4. Det basiske ioniserede vand er godt til at rense frugt og grønt for sprøjtemidler, lad dem ligge i vandet i 15 min. inden brug.
  5. Maskinerne renser desuden for jern, bly, bakterier, svovl, nitrat, pesticider, flour, arsen, klor, sedimenter, dårlig smag, kloraminer, lugte og meget mere.

Specielt for Chanson maskinen

Chanson maskinen leverer også surt vand fra 2,5-5,5. Huden er sur og sprayer du ph 3,5 på huden for du den blødeste hud og vandet minimerer rynker/linjer. Surt vand med ph 2,5-3,5 er antibakterielt, og det kan med fordel bruges til at desinficere bordpladen, toilettet mm.

Du kan læse mere om Chanson vandmaskinen HER pris ca. kr. 12.000,-.

Det kan være svært at holde sit væv basisk med normalt vand. En sur livsstil fører til sygdom, nedbrydning af kroppen og alt for hurtig ældning. Når du så til gengæld drikker godt med basisk vand, kan du bedre tåle at drikke lidt kaffe og vin ind imellem.