Alkaline Kitchen – basisk kost

Basisk sund og effektive anti-age kost, forebygger livsstilssygdomme og udsætter alderstegn. 

Basisk kost er fundamentet for, at du kan bevæge dig let, smertefrit og elegant. Din fordøjelse, dit immunforsvar, din evne til at heale og regenerere styrkes og det vil kunne mærkes i det indre og ses i dit ydre.

Du optimerer din evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer med basedannende / basisk kost. Du vil opnå øget livsenergi og overskud til det der gør dig glad. Du får en smuk hud, et glansfuldt hår, bom stærke knogler, et stærkt immunforsvar og en krop du vil elske at være i. 

SE BØGER HER SE KURSER

Du kan ikke udsætte din kronologiske alder, men den biologiske kan du godt udsætte. Derfor har du selv stor indflydelse på måden, hvorpå du ældes.

Der skal sættes ind på flere fronter, når kroppen igen skal finde sin optimale pH-værdi bl.a. ioniseret vand, motion, ernæring, basisk kost, kosttilskud og bevidste tanker.

Jeg holder jævnligt events, foredrag og kurser hvor fundamentet altid er en krop i pH balance. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage med en uge til Kreta, hvor Alkaline Living praktiseres hele ugen.

KURSER online Kurser DK Kurser Kreta

Alkaline Living giver en slank og energisk krop, et højere niveau af velvære og en klar tankegang. Den giver kroppen mulighed for dagligt at udskille affaldsstoffer og syre, hvorimod vi ophober dem, når kroppen kronisk er for sur.

pH-balancen (syre-base balancen) i blodet er lige så vigtig for vor sundhed, som f.eks. vores temperatur og sukkerbalance. Derfor bruger kroppen rigtig mange ressourcer på, at holde blodet svagt basisk ved at deponere overskydende syre i muskler, bindevæv og organer. Det har store konsekvenser for vores sundhed, og det danner grobund for sygdom.

Den nye biologi

Ifølge den nye biologi, epigenetik, skaber en oversyret krop grobund for alle typer sygdomme, sovende sygdomsfremkaldende gener vækkes ved en usund livsstil.

Modstykket til epigenetik er den gamle biologi, som bl.a. er baseret på Louis Pasteur fra sidst i 1800-tallet. Den bygger på ideen om, at sygdom kommer fra mikroorganismer, som invaderer kroppen udefra. Ny forskning fra professor og cellebiolog Bruce H. Lipton viser, at der ikke findes grobund for smitstoffer, når det indre miljø har den rette pH-balance.

Du kan sammenligne din krop med et akvarium. Hvis fiskene bliver syge og dør, køber du så nogle nye fisk og putter ned i det samme vand? Nej du ved, at fiskene ikke ville kunne trives i miljøet, og derfor skifter du vandet ud.

Basedannende kost bidrager til din sundhed
Alle vore celler og organsystemer svømmer i vor kropsvæske. pH-værdien påvirker hver enkelt celle i kroppen. Cellerne kan ikke tolerere en for høj pH-værdi over længere tid, da de så svækkes og dør. Hele stofskifteprocessen er afhængig af et internt let basisk miljø. En kronisk forsuret krop forstyrrer selve livet, vi bliver trætte, vi ældes hurtigere, og vort immunforsvar falder drastisk.