Hør hvad disse kvinder fik ud af META-Coaching

Kære Bettinna,

Din META-Coaching var den vildeste oplevelse for mig. Det hele giver bare mening, og jeg har fået min vrede og frustration ud af både krop og sind.
Mette M. Agerskov

Holder de gode vaner eller er der gået “ged” i dem?

Det kan være svært at holde fast, når hverdagen kommer buldrende, men de vaner, som jeg fik med hjem fra kurset “En ordentlig oplader” på Kreta med Bettinna Delfs, holder faktisk endnu. Læs hele blogindholdet HER.

Selv i stiv vind kommer jeg Damhussøen rundt og med et smil på læben får jeg lavet mine positive affirmations, efterfulgt af Body Breezers derhjemme. Denne rutine gør jeg hver morgen uden undtagelse. Det giver mig så meget, og giver samtidig også ro på min stress, som er i klar bedring.

Jeg holder mig til basisk kost, og selv efter lidt afstikkere i pinsen er jeg stadig plus 7,4 i pH-værdi. Indtil pinsen var jeg også sukkerfri. Selvom jeg lige smagte lidt på de søde sager, har det på ingen måde sat mine crawings i gang igen.

De goder vaner er kommet for at blive, og kunne jeg tage en morgendukkert hver morgen, ville jeg gøre det, men Damhussøen lokker på ingen måde. De tabte kilo, de mistede centimeter på kroppen – ja de er stadigvæk “fortabte”, og sådan bliver det ved.

Kursen er sat mod en endnu sundere krop uden afsavn. Når kroppen hviler i sig selv og giver slip på det hele, så tænker jeg, at det sker, fordi min krop er glad og trives.

Knus Vibbe

Hej Bettinna

Ang. META Coaching hos dig. Jeg gik lige et par dage dernede og tænkte, om jeg nu skulle det, og ja det skulle jeg! Tak for det, det var da bare det bedste, hold nu op hvor er der sket mange ting som vi talte om, det rykker for vildt nu. Det var lige det spark jeg trængte til i mit liv, for at komme videre, juhuuuu kan kun anbefales til alle.

KH Pia Andersen, kursist på “En ordentlig oplader på Kreta” 

Kære Bettinna

Mirakler sker stadig. Det skete for mig efter META-coaching en gang om ugen i 6 uger. Jeg havde haft problemer og inkontinens i en del år, og havde prøvet mange ting og behandlinger. Du fandt mine traumer i barndommen og i den tidlige skoletid. Derefter tappede du mig med et fantastisk resultat.Jeg har det så meget bedre, har fået et selvværd og et bedre helbred takket være dig. Tusinde tak for hjælpen.

Med venlig hilsen,
Lise

Kære Bettinna!

I forbindelse med kurset ”Giv dig selv et pusterum med ALKALINE LIVING” på Ellestedet Nr. 5 på Fyn oplevede jeg 2 meget givende META-coachinger med dig. Vi kom langt omkring, og jeg måtte gå meget ind i mig selv på selve kurset for at bearbejde tingene, men inden jeg kørte hjem var mit humør allerede løftet gevaldigt.

Jeg har altid følt, at jeg kun havde modspillere i mit liv. Det er der lavet om på nu, og jeg oplever faktisk kun at have gode medspillere. Det er så skønt. Siden kurset er jeg begyndt at sove meget bedre, og jeg går rundt og synger – det har jeg aldrig gjort før.

Inden kurset havde jeg gjort, hvad jeg kunne for at leve basisk, og havde også praktiseret Body Breezers i 1,5 måneds tid. Disse fantastiske venepumpeøvelser har gjort, at min krop er sluppet af med smerter, og det sætter jeg meget stor pris på.

Næste skridt bliver at deltage på et af dine kurser på Kreta her i efteråret. Det glæder jeg mig allerede meget til, og håber, at jeg kan få gjort mit arbejde færdigt.

Tusinde tak for den store inspiration, som du har givet mig via coaching og på weekendkurset.

Mange hilsener fra Elsemarie

TAPPING – hvad er nu det for noget – det lyder da for mærkeligt og for simpelt til at have en effekt, var min første tanke. På kurset på Kreta introducerede Bettinna os for tapping. Hele gruppen afprøvede det siddende på græsset, mens Bettinna guidede os igennem. Jeg tænkte på, at jeg er mørkeræd og har været det siden jeg var barn, men regnede ikke med nogen effekt. Nå, men jeg tappede: “Jeg elsker og accepterer mig selv, selvom jeg er utryg i mørke”.

Jeg tænkte ikke mere på det, før noget tid efter, hvor jeg skulle starte nyt job i Kbh. Jeg skal gå et lille stykke vej fra mit job og hen til min bil, og nogle gange i mørke. Jeg var spændt på, hvordan det ville gå med frygten og utrygheden. Jeg må sige, at det har virket. På intet tidspunkt har jeg været bange, tværtimod har jeg overskud til at se op og frem, når jeg går. Jeg føler mig tryg, og er vildt stolt over min sejr.

Det er den bedste og vildeste oplevelse, som jeg har haft, og jeg er stadig i den 7. himmel. Jeg siger bare WAU, og tænker, hvad kan man ellers opnå ved TAPPING.

1000 tak Bettinna fra,
Anne Horn

Kære smukke sjæl

Jeg var den 15 januar til behandling hos dig Bettinna, og det normale er, at der skal 3 behandlinger til at afbalancere alt i sind og krop. Men, men, men miraklernes tid er ikke forbi, jeg fik den mest rørende og kærlige behandling, der havde tendens til at trække tårer.

Inden behandlingen startede, fik vi en dialog om hvad jeg havde af blokeringer, og det var, manglende selvværd, angst for sucess’s, samt sidst men ikke mindst angst for igen at tage parforhold ind i mit liv. Behandlingen tog 1 time, og stor er og var min forundring over at jeg på den tid og med Bettinnas hjælp , fik sat mig til fri, til fuldt og helt at Elske mig selv som jeg er.

Har du problemer som til stadighed holder dig tilbage, så kan jeg med glæde anbefale behandling hos Bettinna. Love, light and joyfull peace fra

Lis Sørensen

Kære Bettinna,

Jeg er imponeret over, at noget, der har ”ligget på lager” i min krop i mange år, kan du med lethed spore, sætte i proces og professionelt fjerne fra min krop. Du har en fantastisk evne til hurtigt at spotte problemet. Herefter graver du meget professionelt ”smerten” frem og får den frigjort. Du gav mig en super indsigt og god afklaring. Det har været en super interessant rejse.

For første gang i rigtig mange år føles min krop fri og glad igen – en fantastisk følelse af skøn lethed. Kroppen er igen fuldt opladet med ny energi.Jeg smertede og græd indvendigt, da jeg kom – jeg strålede af glæde over friheden og letheden i min krop, da jeg rejste. Du har åbnet min verden og sat min smerte fri – jeg har fået min krop, min glæde og dejlige energi igen. Tak Bettinna, du er et smukt menneske, og har en fantastisk energi.

Camilla Kragh Hjort-Westh

På en skøn tur til Kreta med dig som kompetent ”turleder” fik jeg langt om længe tage seriøst hul på en meget lang og lærerig rejse ind i en for mig fager ny verden. Mange tak for en meget inspirerende, yderst professionel og meget brugbar META-Coaching, som helt klart har fået bragt min nattesøvn tilbage i balance.

Jeg er imponeret over, hvor hurtigt et mærkbart resultat med lethed og glæde kan opnås, når du først går i gang med at TAPPE. 1000 tak for hjælpen med at komme trygt videre her i livet.

Bente Møller

Bettinna har en fantastisk kombination af indlevelsesevne, viden og smittende engagement, som gør hende helt unik som sparringspartner og coach. Jeg har prøvet tapping for nogle måneder siden. Jeg var låst i lænden og havde mange smerter og gener derved. Bettinna blindtestede de årsager vi i fællesskab havde listet og én årsag klingede helt klart igennem. Det handlede om tab og en stor sorg i mit liv. Efter at være blevet tappet, har det som bandt sluppet fuldstændigt på flere planer. Jeg kan godt stadig få ondt over lænden, men grunden er tydeligvis en anden.

En enkel metode med stor effekt.

Kærlig hilsen Elsebeth

FIT & SLANK – META-Coaching
Det har været en meget stor oplevelse og fornøjelse at deltage i jeres 6 ugers slankeprogram. Mit udgangspunkt var at få øget energi og velvære og træne oftere. Og så ville jeg gerne opleve fastere overarme.

Forløbet startede med coaching hos Bettinna, hvor basisk mad og livstil blev introduceret og relateret til egne lyster, vaner og mål. Det hele med en overordnet MEGET positiv tilgang uden strenge forbud – med hjælp til at få lyst til at erstatte nogle fødevarer med andre.

 Det har været skønt at træne mere, og jeg har på intet tidspunkt følt mig ubehageligt sulten eller fikseret på næste måltid. Undervejs i det 6 uger, var familien og venner på skiferie med al den hygge dertil hører, og der var flere fødselsdage der skulle fejres. Alligevel røg der adskillige centimeter af overarme, talje og lår. Fedtprocenten faldt med knapt 3%, grundet meget enkle ændringer i fødevalg og overordnet forståelse af kroppens funktion og ønsker. Den øgede bevidsthed forsætter fortløbende flere uger efter programmet er slut, da lysten til at give kroppen, det der giver energi og lethed kun bliver ved med at stige.

Venlig hilsen,
Hanne E