Hvad er Alkaline Living?

Ved at skabe det rette miljø i kroppen optimerer du alle funktioner i kroppen, bl.a. fordøjelse, kredsløb, hud og fedtforbrænding. En sur og stresset krop accelerer aldringsprocessen.

For at opnå optimal sundhed og blive den ønskede udgave af dig selv, skal du have bevidsthed om din indre pH- og fedtsyre-balance. Heldigvis er de begge lette at teste.

Syre/base-balancen måler man ved at tisse på et stykke lakmuspapir og spytte på et om morgenen. Er strimlen stadig gul efter, du har tisset på den, er dit indre miljø desværre meget surt.

Det er en belastning for dine celler at leve i et surt “akvarium“. Alle funktioner i kroppen bliver belastet når kroppen er sur. Hud, hår og negle kan heller ikke lide “sur jord“, det er ikke et optimalt miljø for nogen celler i kroppen. 

Omega-6/3-testen viser balancen i din fedtsyresammensætning i dine cellemembraner. Balancen er ekstrem vigtig for cellernes evne til at optage næring og udskille affaldsstoffer. 

Desværre nedsættes vores evne til at udskille affaldsstoffer med alderen, derfor er det klogt at tage en ordentlig fuldspektret Omega-3 olie, fra nordiske fisk, for at understøtte både optagelse og udskillelse. En god kvalitets olie vil også dæmpe stress og give ro i tankerne. 

Se webshop

Med balance i både pH-værdi og Fedtsyrerne, giver du din krop, dine celler, de bedste betingelser for skinnende hårhud med glød og stærke negle. Samtidig har du styrker dit immunforsvar og din evne til at forebygge sygdom. Du skaber flow i både krop og sind og bliver den sundeste udgave af dig selv.

 

 

Læs mere om bettinna delfs