Du kan ikke udsætte din kronologiske alder, men den biologiske kan du godt udsætte. Derfor har du selv stor indflydelse på måden, hvorpå du ældes.

Der skal sættes ind på flere fronter, når kroppen igen skal finde sin optimale pH-værdi bl.a. ioniseret vand, motion, ernæring, basisk kost, kosttilskud og bevidste tanker.

3 DAGES DETOX

Alkaline Living giver en slank og energisk krop, et højere niveau af velvære og en klar tankegang. Den giver kroppen mulighed for dagligt at udskille affaldsstoffer og syre, hvorimod vi ophober dem, når kroppen kronisk er for sur.

pH-balancen (syre-base balancen) i blodet er lige så vigtig for vor sundhed, som f.eks. vores temperatur og sukkerbalance. Derfor bruger kroppen rigtig mange ressourcer på, at holde blodet svagt basisk ved at deponere overskydende syre i muskler, bindevæv og organer. Det har store konsekvenser for vores sundhed, og det danner grobund for sygdom.

PÅ ET DETOX-FORLØB VIL DU SLIPPE FOR:

– Trist hud og hår og trætte øjne
– For meget guf på baller, lår og  overarme 
– Manglende energi og tristhed
– Forstoppelse og oppustet mave


PÅ ET DETOX-FORLØB OPNÅR DU:

– Følelsen af en sund og velplejet krop
– Strålende øjne og glød i huden
– Mindre smerter i led og muskler
– Boblende energi og højt humør
– En tarm i topform og hyppigere toiletbesøg
– Følelsen af en flad mave og en let og rørig krop 


Vælg et detox-forløb der er let og ukompliceret at gå til.

Mit næste 3-dages-forløb kan du se HER.
Det er absolut den direkte vej til et sundt og hurtigt vægttab. Du får alle dagene mental sparring og motivation ved daglige online morgenmøder som kan ses når det passer dig.

Over 3 dage deler jeg ud af min viden og mange års erfaring om sund livsstil og vægttab. Du får opskrifter, værktøjer, samt nogle helt specifikke øvelser, som øger udskillelsen af affaldsstoffer. Dermed fjerner du en af årsagerne til, at fedtet dannes i første omgang.