Dit sind skaber dig og dit liv

Ønsker du at skabe forandring i dig selv, i din krop eller i dit liv er sindet det sikkreste sted at starte.Det er her dine daglige beslutninger tages og summen af dem viser sig i dine resultater, din krop, dit velvære, dit arbejde og dine omgivelser. Alt sammen er blevet til fordi du har taget nogle beslutninger.

Dit selvbillede er måden du opfatter dig selv på, din attitude er måden andre opfatter dig på. 

Du tiltrækker ikke det du siger, men det du er inderst inde. Derfor vil jeg invitere dig til at blive mere bevidst om dit selvbillede for at du kan skabe vedvarende positive resultater i dig selv og dit liv.

 

 

UDLANDS RETREAT INDLANDS RETREATS ONLINE KURSER META COACHING

Den mentale muskel skal trænes

I halvfjerdserne blev vi bevidste om, at kroppen skulle motioneres, fitnessbølgen satte ind. Vi er nu nået til et nyt bevidsthedsniveau, vi vil gerne lære at styre vores tanker og følelser, for vi ved, at de ender med at blive til vores handlinger, vores krop, vores resultater, vores liv.

Stress er en langsom dræber

Stress er et godt eksempel på, hvordan du lader omgivelserne påvirke dine følelser. Mindreværd stresser også kroppen, du gør højst sandsynligt, mange unødvendige ting for at få andre til at syntes om dig. Har ofte svært ved at sige nej og sætte grænser. Det dræner kroppen for livsenergi, og gør dig gammel før tid.

Dine resultater i dag er en manifestation af dit selvbillede, dine daglige valg og rutiner. Vores autopilot, underbevidstheden, styrer os 95% af døgnets timer.

Ønsker du en veltrænet krop, ved du godt at træningen skal vedligeholdes. Det samme gælder for sindets muskel, den skal trænes, det er et spændende træningsforløb du aldrig stopper med ….

Har du lyst til forandring?

At blive bevidst om, hvordan sindet arbejder, er som at blive kaptajn på dit eget skib. Du tagerbeslutningerne og bestemmer retningen. Du lader dig ikke påvirke af omgivelserne, for gør du det, ender du i den forkerte havn.

Det får du …

Jeg giver dig gennemtestede strategier til, at få din underbevidsthed til at samarbejde med din bevidsthed. Det  vil gøre det mege lettere for dig at vælge en sundhedsfremmende aktiv livsstil, som forebygger sygdom og udsætte alderstegn. Den vil gøre dig godt på alle livets områder.

Læs mere her hvor du også kan tilmelde dig foredrag, weekendkurser eller et personligt forløb, hvor jeg hjælper dig med at formulere dine mål og nå dem..

Du er velkommen til en afklarende 15 minutters samtale inden du melder dig til et personligt forløb eller andre lange kurser. Skriv til bd@bettinnadelfs.com

INDLAND RETREATS UDLAND RETREATS ONLINE KURSER META COACHING