Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vind et kursus på mit retreat i marts 2019
Tilmeld dig nyhedsbrevet og du er med i konkurrencen.

Sind

De hurtigste og største forandringer sker ved først og fremmest at arbejde med dit sind. Det vil sige dine vaner, overbevisninger, følelser, relationer og tanker om dig selv dig selv..

 

Det er en livslang procces, som du i perioder kan dykke lidt ned i. Til andre tider bør du bare leve livet og være tilstede i nuét. Ofte bliver vi tvunget til at se lidt dybere i os selv i perioder med kriser, som er en del af det at være menneske.

 

Du vil her kunne finde alle de teknikker, som du har brug for. Du kan gøre rigtig meget selv, men selvfølgelig kan vi alle have brug for en coach en gang i mellem.

 

Oplevelser, der påvirker dine følelser, påvirker også din krop. Psykiske dilemmaer, stress og lavt selvværd gør kroppen sur og sætter sig som fysiske gener og sygdom i kroppens væv.Dine tanker, følelser og overbevisninger påvirker også pH-værdien i kroppen. Det kan være meget svært at være glad i en sur krop – og sur i en glad krop.

 

Når du nyder livet og føler glæde, tryghed og kærlighed, giver du din hjerne besked om at frigive lykkehormoner. Dermed starter en positiv, sund cirkel. Du bliver endnu gladere og mere veltilpas, kroppen slapper af og lader op. Dine celler får ro til at regenerere, og du producerer ikke unødvendig syre.

 

For at bevare din krop basisk er det derfor vigtigt, at du:

  1. Er opmærksom på dine tanker og følelser
  2. Kender dig selv og dine sider
  3. Er bevidst om evt. tyngende ting i din mentale rygsæk
  4. Forsøger at holde fokus på livets lyse sider
  5. Undgår stress
  6. Booster dit selvværd

 

Du kan hverken lave dine medmennesker eller din fortid om, men du kan lave om på dig selv og på måden hvorpå, du forholder dig til din omverden.

BLIV MEDLEM AF KLUBBEN HER

Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling