Intro kurser /retreats

Oplev at komme ind i en tidslomme, som fylder dig med livsenergi, som fremmer din sundhed, giver dig livsforandrende oplevelser, øger din bevidsthed og løfter din trivsel og dit velvære.
Giv dig selv et pusterum, hvor du kan trække dig tilbage fra en hverdagen, og reflektere og lade op i krop og sind.

Når du slipper forstyrrende tanker oplever du rent velvære og indre ro, ja tilstanden kaldes ZEN.

SE KURSUS/RETREAT KALENDER Video referencer

ALKALINE LIVING retreats 

Hensigten med ALKALINE LIVING, en basisk livsstil, er at skabe det optimale miljø i din krop, der hvor du og alle dine celler stortrives. Der er fokus på det holistiske, det vil sige både træning, kost og sind, for at du kan optimere din sundhed og få så godt et velvære som muligt.

Hvilket områder der vægtes mest er i forhold til kursus emnet. 

ALKALINE LIVING, livsstilen består af mange elementer, de fleste af dem evidensbaseret. Livsstilen er ekstremt forebyggende for de fleste livsstilssygdomme, styrker immunforsvar og udsætter alderstegn. Nogen kalder det en antiagé livsstil. 

Basisi kost
Du får altid lækker basisk sund mad, lavet ud fra de basiske principper som i bøgerne ALKALINE LIVING / ALKALINE KITCHEN
Kosten skaber en sund  pH- og fedtsyrebalance, det bedste fundament for, at du kan holde dig godt, sund og rørig hele livet.

Bevidst helheds træning 
Der er tid og ro til fordybelse i træningen som består af mange elementer. Bl.a.
Body Balance Pilates styrke øvelser, holdningskorrigerende øvelser, KI-ZEN Yoga  og Yin Yoga, balance- og energiøvelser, afspænding og meditation

Sindet
Min vision er at sætte positive fodspor i dig i resten af dit liv. For at lave vedvarende forandringer skal den mentale muskel også trænes, for at du fremover bliver bedre til at holde de sunde vaner og tage de rigtige beslutninger.

Lidt om mine Kreta retreats

Min “Perle” ligger uforstyrret fra turismens larm og kun 200 meter fra Middelhavet, hvor vi har vores egen strand. Her mediterer vi hver morgen efter gåturen, til solopgang, lytter til bølgeskvulp, mens en blid brise kærtegner vores krop.

Al undervisning foregår udendørs i pensionatet have. Efter Body Balance Pilates træningen om formiddagen serveres der frokost, hvorefter du kan slappe af i haven eller på stranden.

Sidst på eftermiddagen fordyber vi os i sindet gennem yoga og meditation. 

Midt på ugen tager vi på en spektakulær vandretur i Kretas smukke bjerge. Turen afsluttes med middag på en helt unik beliggende græsk Taverna i bjergene. Se vores yoga retreat på Kreta her.

Underviser på alle tre uger: Bettinna Delfs

Bemærk! Produkt er et sammensat rejsearrangement.

Læs mere om de enkelte kurser og tilmeld dig her: 

SE KURSUS/RETREAT KALENDER