Online træning YIN YOGA og BODY BALANCE® PILATES 

Online Træning derhjemme er ikke bare træning. Når du bevidst sammensætter dit program i forhold til din krops behov, vil du hurtigt og effektivt opnå dine ønskede resultater. Jeg benytter de nedenstående elementer i min online hjemmetræning, det gør det både lettere, sjovere, sundere og mere effektfuldt at træne. Klik nedenfor for at logge ind, og få direkte adgang til online træning derhjemme hos dig. Træn hvor du har lyst til!

 

FÅ ADGANG HER

Styrk din kropsholdning med online træning

Body Balance® Pilates er en online træningsform der former, styrker, strækker og afbalancerer din krop, så den fremtræder i sit fornemmeste udtryk. Sundhed og elegance går op i en højere enhed.

Lær at bære din krop værdigt, en rank ryg, skuldrene nede, ubesværet bevægelser, 2 trin ad gangen og stå på et ben, når du tager strømper på alt samme signalere dit bevægeapparats tilstand og din ”alder”.

Min online hjemmetræning er designet til at være behagelig for din krop. Men tag ikke fejl, du skal nok får sved på panden. Der er plads til at tage individuelle hensyn på mine hold, ofte skal der kun små korrektioner til. (Søg Body Balance® Pilates retro i klubben)

Body Breezers Online Træning

Uro i benene, cellulitis og åresprængninger kan forebygges og afhjælpes med min online hjemmetræning i form af Body Breezer øvelserne. Træningsøvelserne dræner ophobede væske og affaldsstoffer, de er meget slankende og styrke lymfe- og immunsystem. (Søg Body Breezers i Klubben).

Varm musklerne op med CHI-energi

Der strømmer energi, CHI, gennem musklerne. Flyder energien frit, vil det være lettere for dig at udføre øvelserne og dit træningsudbytte vil optimeres. Derfor starter alle mine hold med Be Activated, som åbner op for energien til alle muskler og nedsætter risikoen for skader. (Søg Be Activated i klubben).

Kontakt mig hvis du har behov for at gennemgå vores onlinetræning, hvis du har spørgsmål eller andet. Ring til mig på +45 53861423 eller send mig en mail på bd@bettinnadelfs.com. Du kan også med fordel tilmelde dig vores online klub direkte her!

Slap af i krop og sind med Yin Yoga

Yin Yoga tilbyder afspænding for krop og sind. Hensigten med Yin Yoga som en online træning derhjemme er at berolige sindet og smidiggøre bindevæv, led og muskler, i dit tempo og i dit valgte miljø. Yin Yoga er et vigtigt supplement til Body Balance® Pilates.

Du får stimuleret alle kroppens meridianbaner, hvorfra energien flyder og fordeles i kroppen og til alle organer. Er der blokering i blot en af disse 12 hovedmeridianer, vil andre medianer (organer) være i underskud af energi. Det er ikke sundt på længere sigt.

Alt ubalance starter i energien, inden det bliver til et fysisk symptom, derfor ligger meget forebyggelse her, og bestemt også det at udsætte alderstegn. Brug min online hjemmetræning til at afslappe kroppen og bliv et med dig selv.

Få pulsen op med kredsløbstræning

En af de helt sikre faktorer i det at forebygge sygdom og udsætte alderstegn er kredsløbstræning. Din puls skal i top, gerne hver dag eller minimum 3 gange om ugen. Du kan benytte dig af det du bedst kan lide at gøre, cykle, gå hurtigt/løbe eller sjippe. Sjippe er helt klart det der tager mindst tid. Med min online træning derhjemme kan du selv bestemme hvad der passer til dig. Både i form af tid og sted. Der ligger nogle anvisninger i klubben på, hvordan du stille og roligt forbedre din kondition i onlineklubben. (Søg kredsløbstræning)

Følg et træningsprogram

Jeg vil anbefale dig at lægge en træningsplan for en uge ad gangen. Du finder træningsskema i klubben. Planen kan skifte fra uge til uge, men blot du har en plan, du overholder ligegyldig hvad – husk ikke at svigte dig selv, for at hjælpe andre.

Vælg de træningsformer din krop især har brug for. Har du brug for et personligt forløb, er du velkommen til en 15 minutters afklarende samtale med mig inden du beslutter dig for at give din krop en kærlig hånd.