TREVIZAN – KRETA

EN LILLE OASE MED GOD ENERGI

Trevizan ligger ca. 40 km nordvest for Chania smukt og relativt øde i den græske natur mellem oliventræer, palmer og kun 150 meter fra stranden. Lejlighederne har 2 separate senge, et pænt stort badeværelse, lille tekøkken samt balkon med udsigt til vandet eller til grønne omgivelser. Der er kun 10 værelser, så vi har det hele for os selv. Hvis du er lidt ømfindig overfor faste madrasser, kan det anbefales at tage et liggeunderlag med. Ud over almindelige håndklæder får du et badelagen, som kan benyttes i haven og på stranden.

Indkøb/kommunikation

Der er internet. Ca. 4 km væk ligger fiskerbyen Kissamos. Her finder du både bank og apotek. Det tager 45 min. at gå langs stranden til byen.

Undervisning

Om morgenen efter gå- eller løbetur foregår undervisningen på stranden, som vi har helt for os selv. Formiddag- og eftermiddagstræningen foregår i den paradisiske have.

 

Forplejning

Ud over morgenmad, frokost og fællesmiddage, har Trevizan ingen servering af mad. Men en salat eller omelet kan bestille. Du kan finde flere lokale restauranter i gå afstand ca. 10-15 min. fra Trevizan.

Valuta

Det anbefales at veksle hjemmefra. Trevizan tager ikke imod kreditkort.

Transportmuligheder

Trevizan stiller cykler til rådighed for deltagerne. En taxa koster ca. 8,- Euro ind til byen Kissamos.

Bemærk! Vores produkt er et sammensat rejsearrangement.