Referencer

Kæreste Bettinna, 

Først og fremmest 1000 tak for en fantastisk uge på Kreta.
Jeg er fuld af forundring over det du kan og du bringer videre i os alle med din undervisning og din tilstedeværelse. Jeg er kæmpe fan. Du har gjort en forskel for mig – tog afsted primært for at lave yoga og være sammen med min veninde og kom hjem med en helt ny mental indstilling til mit liv – og en anden fysisk bevidsthed – Det er en gave.

Jeg har selv fundet en vej gennem træning og motion.Det kræver en sund kritisk sans, at lære sin krop at kende. Især med MS træthed, men jeg har fundet vejen, hvor jeg med skepsis og sund fornuft, kan dele skidt og kanel og her spiller du en vigtig rolle. 

Jeg har ikke haft fornemmelsen for, hvor vigtigt lymfer og udrensning er for mig – selv om man godt ved det. Og det er fuldkommen fantastisk hvad der er sket i min krop i den forgangne uge: Jeg siger det bare!
Jeg har mentalt overskud, trods fysisk træthed – tænker stadig kroppen renser ud… 

Jeg glæder mig som et barn til jul, til at starte på olien!!! Stoppede desværre med arctic oil, trods Lisbeths anbefalinger, så det bliver fantastisk at opleve den nye.

I første omgang vil jeg drikke mere vand med citron. Tænker ikke Chanson maskinen kommer lige nu. Måske senere..brochuren ligger i køkkenet, foran min cykelrytter mand, så skriv din bog med fokus på cykling og jeg ved den er hjemme.

Af hjertet tak for en skøn uge – jeg glæder mig til at holde fast i mig selv og styre min krop i en klogere retning… 

Knus og namaste fra
Louise Buch Panton

Kære Bettinna!

I forbindelse med kurset ”Giv dig selv et pusterum med ALKALINE LIVING” på Ellestedet på Fyn oplevede jeg 2 meget givende META-coachinger med dig. Vi kom langt omkring, og jeg måtte gå meget ind i mig selv på selve kurset for at bearbejde tingene, men inden jeg kørte hjem var mit humør allerede løftet gevaldigt.

Jeg har altid følt, at jeg kun havde modspillere i mit liv. Det er der lavet om på nu, og jeg oplever faktisk kun at have gode medspillere. Det er så skønt. Siden kurset er jeg begyndt at sove meget bedre, og jeg går rundt og synger – det har jeg aldrig gjort før.

Inden kurset havde jeg gjort, hvad jeg kunne for at leve basisk, og havde også praktiseret Body Breezers i 1,5 måneds tid. Disse fantastiske venepumpeøvelser har gjort, at min krop er sluppet af med smerter, og det sætter jeg meget stor pris på.

Næste skridt bliver at deltage på et af dine kurser på Kreta her i efteråret. Det glæder jeg mig allerede meget til, og håber, at jeg kan få gjort mit arbejde færdigt.

Tusinde tak for den store inspiration, som du har givet mig via coaching og på weekendkurset.

Mange hilsener fra Elsemarie

Kære Bettinna

Jeg siger dig et stort tak for en fantastisk dejlig uge på Kreta. Programmet var ideelt for mig med en god balance af fysiske og mentale øvelser. Kombinationen af de forskellige elementer som yoga, meditation, energiøvelser, fordybelse, hav, løb, vandring, lækker kost og ikke mindst samvær med en skøn deltager gruppe, var lige hvad jeg drømte om. Jeg havde også plads og tid til også at være mig selv og skabe den indre ro jeg havde brug for. TAK!

Kærligst Helle, VisionRoomDK

“Check in i kroppen og finde den indre ro, Fyn.

“Tak for en dejlig weekend. Mit sind har fået ro, og jeg har genopdaget den gode effekt yogaen har på kroppen. Bettinna favner bredt og har hele mennesket i fokus: motion & bevægelse, sind, fysiologiske aspekter og et gran af holistiske aspekter – alt det vi har brug for, for at have det godt.

Namaste Cecilie

Bettinna’s META Yoga & Meditation kursus på skønne Kreta er en gudinde ferie, hvor forkælelsen af eget sind & krop er i højsæde. Hvor er jeg GLAD for, at jeg lige valgte denne tur, for med sit nærvær og dertil med sit utrolige søde og hjertelige væsen, var alt bare så gennemført og alligevel afslappende i de mest skønne æstetiske omgivelser. En ferie jeg har nydt i fulde drag og virkelig kan anbefale til de kvinder, som gerne vil forkæle sig selv i andre omgivelser. Jeg følte, at jeg kom hjem med mit hjerte fyldt op på mange plan; Et Friskt Boost & kan dertil også varmt anbefale hendes hjertelige bog: ALKALINE LIVING – TAK Bettinna <3

Jeanette, deltager på Yoga & Meditation Kreta

Kære Bettinna

Tusind tak for en super weekend med SÅ mange dejlige og inspirerende oplevelser. Jeg er kommet hjem med så meget optimisme, glæde og en tro på, at det hele nok skal gå.

Kost, øvelser og Reserve-produkterne vil blive en del af min hverdag, der skal gøre mig stærkere.

Jeg nåede venepumpeøvelser for armene i morges samt en lækker smoothie med olie og nøddedrys uhm. I aften vil jeg tage og gennemføre nogle flere øvelser – jeg kan nemlig mærke på kroppen, at den er blevet udfordret – og det skal selvfølgelig følges op. Jeg kunne sagtens have brugt en dag mere.

Vi ses igen..

Kærligst
Helle Espersen fra Hammel

Hej Bettinna

Tusind tak for dejlig inspirerende weekend. Herligt med fysisk aktivitet og spændende input, uden at være moraliserende. Det har været meget energigivende, og jeg glæder mig til en hel uge.

Stort knus fra,
Hanne


Kære Bettinna:-)

TAK for en helt igennem fantastisk weekend – jeg er helt høj endnu. Jeg er kommet rigtig godt fra start med venepumpeøvelser, gåture, masser af vand, vand med citron, fodbad mm – så skønt. Overvejer bestemt også klubben….uddannelsen trækker også i mig…. Jeg skal nok skrive en tilbagemelding senere – og ellers ryk mig endelig.

Kærlig hilsen
Dorte

 

Kære Bettinna!

Tusind tak for samvær og givende kursusdage. Jeg nød dagene i fulde drag (selv om vi blev kørt hårdt:-).

Kosten: Jeg kunne mærke, hvor godt det var for min krop med den basiske mad (selv om vi bestemt lever sundt). Så derfor har jeg videreført dette, og tilsat en del af det vilde grønne, som vi har lige uden for døren.

Venepumpeøvelser: Her kommer en spændende erfaring. Jeg har i mindst 30 år bøvlet med restless legs, og i mindst 10 år indtaget medicin (selv om det var mig meget imod), men nødvendigt, hvis jeg skulle have en rimelig rolig søvn. Her har jeg vist gået lidt for hårdt til den, for jeg kunne jo mærke, hvor punkterne, der gav ro i benene, fandtes. Så utålmodig, som jeg ind i mellem kan være efter resultater, så trykkede jeg nok lidt for hårdt, hvilket gav kraftige kramper, så nu er jeg mere moderat. Lige efter hjemkomsten fra kurset trappede jeg ned i medicin, og nu har jeg været medicinfri i 1 uge.

Jeg er bare så stolt, så tak Bettinna!

Mange kærlige hilsener fra
Thordis