Referencer fra lejere af mit pensionat 

Kære Bettinna

Efter en fantastisk dejlig og vellykket uge på Trevizan, er jeg klar til at booke stedet igen i 2020. Jeg havde en gruppe på 14 der deltog i min ‘indre lederskab’ rejse med yoga og meditation, og der var generelt stor glæde, begejstring og tilfredshed hos mine deltagere.

Stedet er smukt og unikt og det jeg lægger særlig vægt på, er den høje service standard, det meget søde og hjælpsomme personale, at vi har stedet for os selv, nærheden til naturen og vandet og den fred der omgiver det hele. At alt yoga udstyr og behandlerbriks også findes på stedet, er et stort plus.

Jeg glæder mig til at komme tilbage i 2020 med et nyt hold, hvor nogle af årets deltagere allerede er tilmeldt.

Kh Helle

Best regards,
Helle Lehmann, Founder
VisionRoomDk

Kære Bettinna!

Så er jeg kommet hjem efter en helt fantastisk tur til Kreta med de gladeste deltagere – de var vilde med Trevizan, og vi følte os utroligt velkomne og sikke et hold af søde, hjælpsomme mennesker, der stod klar til os.

Villa D var også en rigtig god oplevelse, jeg nød at kunne cykle op og tage en lille lur i fred og ro, og samle tankerne osv.

Jeg har været og er meget begejstret, og vil rigtig gerne booke igen næste forår – tror allerede jeg har cirka halvdelen af pladserne solgt til deltagere fra i år.

Mht. det praktiske i løbet af ugen – så forløb alt stille og roligt. Personalet dernede skulle lige vænne sig til, at jeg gør det på en lidt anden måde, dvs. lidt andre tidspunkter, lidt andet program osv. – men det fik vi rettet til henad vejen. og så gik det.

Næste år sender I dem min plan sammen med deltagerlisten på forhånd, så de kender mine planer, det gør det også lidt nemmere for dem at planlægge det hele.

Men alt i alt en helt fantastisk god oplevelse i unikke omgivelser.

Kærlig hilsen

Marianne Grønbæk,
Core Balance i Århus