Stress af og lad op, Alkaline week No.1 

Ønsker du at afspænde kroppen og få mere ro i sindet er det  Alkaline week No.1 du skal vælge. De andre uger har samme effekt, men her er tempoet lidt mere roligt.
Ud over den fysiske træning, får du mentale værktøjer til en stressfri hverdag. Hensigten er, at du bliver glad og tilfreds med din krop og den føles rar at være i. Mentalt vil du få mere overskud og blive bedre til at håndtere stress. 

Alle kan deltage.

Stress af og lad op i krop og sind

Giv dig selv en pause til at finde ind og opleve roen, stilheden og stemningen i dig selv. En tidslomme til at sanse og vække din krop og blive bevidst om kostens betydning for dit velvære.

Der er god tid til lære grundprincipperne i Body Balance Pilates, så du opnår optimalt træningsudbytte og undgår skader. Øvelserne opbygger en stærk, slank og velproportioneret  krop. Der god tid at komme ned i kroppen og lære at lytte til dens signaler. Øvelserne er holdnings korrigerende. En smuk og funktionel holdning, smitter positiv af på sindet.

Sidst på dagen bliver du guidet gennem Yin Yoga, dybe stræk og afspænding. Vi begynder med de mindre krævende øvelser og bygger langsom op i løbet af ugen alt efter gruppens formåen. De rolige bevægelser og dybe stræk sætte flow i energien, det både regenererer kroppen, afstresser og healer sindet.

Lette vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer vil styrke dig i at stå mere kraftfuldt og respektfuldt i dig selv. 

 

Workshop på Alkaline week No. 1

Her har vi fokus på pH-balancens indflydelse på dit indre miljø. Dit indre miljø har stor betydning for, om dine celler stortrives eller hurtigt bliver trætte og gamle. Er din celler trætte, så er du det absolut også. Vi gennemgår hvorfor et surt miljø i kroppen er sygdomsfremmende og hvorfor er let basisk miljø holder dig sund, vital og får dig til at vokse baglæns. Ja det er muligt at blive yngre med alderen.

Du lærer at sammensætte en basisk kost og hvad der skal til, for at opnå en vedvarende ALKALINE LIVING livsstil, når du kommer hjem til hverdagen.

Dine daglige tanker og handlinger skaber dit liv. Derfor rejser du hjem med en handlingsplan, hvor det du har lært på kurset indgår, så du du fremover vil forsætte med de sunde basiske rutiner i din hverdag. 

Du kan være sikker på at du får en ordentlig oplader, der holder mere end en uge!

Se datoer og tilmeld dig  HER

ALKALINE LIVING BOGEN kan købes  HER  

Underviser: Bettinna Delfs