Bliv inspireret til Alkaline Living – basisk livsstil.

Få dit medlemstilbud der indholder online kurserne Body Breezers og Sunde Stræk og få masser af fif til basisk kost samt råd og vejledning til, hvordan du mentalt bliver klædt på til at nå dine mål.

Rigtig god fornøjelse på din rejse mod øget sundhed, energi og livsglæde.
Glæd dig – der vil løbende kommer nye videoer.

Du kommer med for kun 98 kr. pr. måned. og sparer 1046 kr.

Kærligst,
Bettinna

Referencer fra Club Alkaline Living

Kære Bettinna,
Tusind mange tak for den smukke morgen du gav mig. Den berørte mig dybt. Jeg har levet med syge forældre i 40 år. 20 år med min far og da han døde blev min mor syg. Jeg har “ løbet rundt og slukket ildebrande “ for dem. Og følt jeg aldrig gjorde det godt nok. Lige inden jeg gik på efterløn var jeg sygemeldt med stress ,fra jobbet. Derefter har jeg været meget skrøbelig, noget som jeg prøver at afhjælpe ved motion og sund kost. Jeg følte virkelig en stærk og god fornemmelse i kroppen i morges efter vores Morgenbooster. Varme kinder og krop og en stærkt emotionel forløsning. Jeg er meget taknemmelig. Tak for dig. Bh. Anne

Jeg er medlem af Club Alkaline Living og har bogen, som jeg har fået så meget ud af, den har virkelig hjulpet mig til at jeg har det meget bedre. Havde mange problemer med maven (oppustethed) og det at spise basisk, har gjort underværker. Så anbefaler til min omgangskreds.
Vh Lone Steffesen

Kære Bettinna,
Du sætter et helt særligt aftryk i mange menneskers liv. Giver dem en helt ny retning. Det har du også gjort i mit liv, hvor jeg ofte trækker på alt, hvad du har lært mig. Der går ikke en uge hvor jeg ikke tænker på dig. Det er jeg meget taknemmelig for.
Kærligst; Yvonne Hansen, forfatter til bøgerne Yin Yoga vol 1 & 2

Kære Bettina,
Tusind tak for dit svar. Jeg har din bog ALKALINE, TRÆN, SPIS, ELSK som jeg er meget glad for. Jeg fortsætter min basiske livsstil, som jeg har det smaddergodt med. Synder dog lidt en gang imellem. Det var en stor øjenåbner at være på Kreta og nu på lørdag hvor jeg fylder 66 år kan jeg kun sige, bedre sent end aldrig. Trives og har rigtig meget energi.
Mange glade og kærlige tanker.
Eva