Bettinna Delfs, Mental- og Sundhedscoach

Ønsker du også at udsætte aldringstegn gennem en sundere livsstil – men mangler du inspiration og konkrete værktøjer for at komme videre? Mit navn er Bettinna Delfs, og jeg driver Alkaline Living. Gennem kurser, forløb, foredrag og bøger hjælper jeg kvinder på 40 år+ med at få energien og livsmodet tilbage. Målet er at bringe dig videre – gladere, sundere og klogere.

Den moderne kvinde er nysgerrig efter at vide, hvordan hun kan træne, spise, tænke – og leve endnu bedre og endnu sundere. Mange kvinder midt i livet forstår vigtigheden af sygdomsforebyggelse, indre ro og mentalt overskud. Men en travl hverdag kan udfordre fokus og overskud til både egenomsorg og vaneændringer. Måske har overgangsalderen også sat ind. Via gennemtestede strategier, evidensbaseret forskning samt mange års erfaring, hjælper jeg dig med at komme i gang og godt videre midt i livet. Sammen styrker vi dit selvbillede, og du får input til at kunne skabe en sundere hverdag i balance.

Vi er alle forskellige med individuelle behov og udfordringer. Derfor sætter jeg mig altid ind i, hvad du har brug for. Mine særlige styrker er min evne til at forstå dig og guide dig, så du står endnu stærkere og mere tydelig. Min holistiske tilgang, som bygger på mange års relevant uddannelse og erfaring, gør det muligt for mig at forklare og vise dig forbindelsen mellem kost, krop og sind. Når du deltager i kurser og forløb vil du opleve, at du får et større mod og en tro på at handle på det, du ønsker.

Alkaline Living er en virksomhed i vækst. Jeg vil forsætte med at holde mig opdateret med den nyeste viden og forskning inden for kost, motion og mental sundhed. Der er stadigvæk flere bøger, jeg skal skrive og mange foredrag, jeg skal holde. Mine populære kurser, i både Danmark og udlandet, vil løbende blive videreudviklet og tilpasset, så du er sikker på, at du får det mest optimale udbytte af dit ophold. På sigt vil jeg udvikle et særligt forløb for kvindelige ledere, der ønsker at få værktøjer til at holde energien oppe hele dagen og turde lede med hjertet. Mit hjerte brænder for dig og dit velvære. Og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv – blive yngre med alderen.

 

Læs mere om bettinna delfs