Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og du får en
gratis syre/base oversigt over alle madvarer

Kursisterne siger...

 


 

Hej Bettinna 

Først og ikke mindst, det var så fantastisk en skøn uge, viste ikke rigtig hvad jeg gik ind til. Tænkte, det er bare er noget jeg har så meget brug for, og godt af, og det må man sige. Har taget noget af det basiske kost med mig hjem, tænker anderledes over tingene nu, på den positive måde. Skønt sted, utroligt roligt og fredsfyldt sted, mums, dejligt personale. Jammen det var bare så godt det hele, du er sgu fuld af energi, tak for det, skøn person, glad for jeg har lært dig at kende.

KH Pia Andesen, kursist på "En ordentlig oplader på Kreta" september 2018

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Bettinna

Jeg siger dig et stort tak for en fantastisk dejlig uge på Kreta i maj 2018. Programmet var ideelt for mig med en god balance af fysiske og mentale øvelser. Kombinationen af de forskellige elementer som yoga, meditation, energiøvelser, fordybelse, hav, løb, vandring, lækker kost og ikke mindst samvær med en skøn deltager gruppe, var lige hvad jeg drømte om. Jeg havde også plads og tid til også at være mig selv og skabe den indre ro jeg havde brug for. TAK!

Kærligst Helle, VisionRoomDK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bettinna's META Yoga & Meditation kursus på skønne Kreta er en gudinde ferie, hvor forkælelsen af eget sind & krop er i højsæde. Hvor er jeg GLAD for, at jeg lige valgte denne tur, for med sit nærvær og dertil med sit utrolige søde og hjertelige væsen, var alt bare så gennemført og alligevel afslappende i de mest skønne æstetiske omgivelser. En ferie jeg har nydt i fulde drag og virkelig kan anbefale til de kvinder, som gerne vil forkæle sig selv i andre omgivelser. Jeg følte, at jeg kom hjem med mit hjerte fyldt op på mange plan; Et Friskt Boost & kan dertil også varmt anbefale hendes hjertelige bog: ALKALINE LIVING - TAK Bettinna <3

Jeanette, deltager på Yoga & Meditation Kreta maj 2018

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kæreste Bettinna,

Først og fremmest 1000 tak for en fantastisk uge på Kreta i maj 2018!
Jeg er fuld af forundring over det du kan og du bringer videre i os alle med din undervisning og din tilstedeværelse .

Jeg er kæmpe fan. Du har gjort en forskel for mig - tog afsted primært for at lave yoga og være sammen med min veninde og kom hjem med en helt ny mental indstilling til mit liv - og en anden fysisk bevidsthed - Det er en gave.

Jeg har selv fundet en vej gennem træning og motion.

Det kræver en sund kritisk sans, at lære sin krop at kende. Især med MS træthed, men jeg har fundet vejen, hvor jeg med skepsis og sund fornuft, kan dele skidt og kanel og her spiller du en vigtig rolle.

Jeg har ikke haft fornemmelsen for, hvor vigtigt lymfer og udrensning er for mig - selv om man godt ved det. Og det er fuldkommen fantastisk hvad der er sket i min krop i den forgangne uge: Jeg siger det bare!

Jeg har mentalt overskud, trods fysisk træthed - tænker stadig kroppen renser ud...

Jeg glæder mig som et barn til jul, til at starte på olien!!! Stoppede desværre med arctic oil, trods Lisbeths anbefalinger, så det bliver fantastisk at opleve den nye.

I første omgang vil jeg drikke mere vand med citron. Tænker ikke Chanson maskinen kommer lige nu. Måske senere..brochuren ligger i køkkenet, foran min cykelrytter mand, så skriv din bog med fokus på cykling og jeg ved den er hjemme :-)

Af hjertet tak for en skøn uge - jeg glæder mig til at holde fast i mig selv og styre min krop i en klogere retning...

Knus og namaste fra

Louise Buch Panton

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En fantastisk uge på Trevizan - forventningerne var store inden afrejse. Jeg havde hørt fantastiske fortællinger om opholdet og glædede mig til en uge fuldstændigt udenfor det pulserende liv.

Alle forventninger blev indfriet til fulde. De tidlige morgenture i solopgang, meditation på stranden efterfulgt af en tur i bølgen blå. Masser af aktivitet og inspiration for kroppen under blå himmel og palmetoppe. Basisk mad, som gav kroppen god energi. De smukkeste omgivelser midt i det spæde skønne forår på Kreta.

Meditationen på stranden og Bettinnas professionelle vejledning også i den mentale del var for mig en ekstra dimension og gjorde opholdet fuldendt.

Tak kære Bettinna for en fantastisk uge, du gør det dælme godt!!

De hjerteligste hilsener

Hanne Guul

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HOLDER DE GODE VANER ELLER ER DET GÅET "GED" I DEM?

Det kan være svært at holde fast, når hverdagen kommer buldrende, men de vaner, som jeg fik med hjem fra kurset “En ordentlig oplader” på Kreta med Bettinna Delfs, holder faktisk endnu. Læs hele blogindholdet HER.

Selv i stiv vind kommer jeg Damhussøen rundt og med et smil på læben får jeg lavet mine positive affirmations, efterfulgt af Body Breezers derhjemme. Denne rutine gør jeg hver morgen uden undtagelse. Det giver mig så meget, og giver samtidig også ro på min stress, som er i klar bedring.

Jeg holder mig til basisk kost, og selv efter lidt afstikkere i pinsen er jeg stadig plus 7,4 i pH-værdi. Indtil pinsen var jeg også sukkerfri. Selvom jeg lige smagte lidt på de søde sager, har det på ingen måde sat mine crawings i gang igen.

De goder vaner er kommet for at blive, og kunne jeg tage en morgendukkert hver morgen, ville jeg gøre det, men Damhussøen lokker på ingen måde. De tabte kilo, de mistede centimeter på kroppen - ja de er stadigvæk “fortabte”, og sådan bliver det ved.

Kursen er sat mod en endnu sundere krop uden afsavn. Når kroppen hviler i sig selv og giver slip på det hele, så tænker jeg, at det sker, fordi min krop er glad og trives.

Knus Vibbe

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miraklet på Kreta med Alkaline Living

Det lyder som en titel på en storsælgende Hollywoodfilm, men der skete faktisk mirakler for mig på kurset ”En ordentlig oplader” på Kreta, og jeg kan slet ikke få mine arme ned.

Dette blogindlæg er ikke sponsoreret, men skrevet med hjertet og i stor begejstring, og er derfor blevet noget længere end forventet, da jeg så gerne vil dele dette med dig, så jeg håber du hænger på. Se hele blogindlægget HER.

Sikke en mind blowing tur, hvor jeg skulle lære fremmedord, som Body Breezer, EFT – (emotionel stressfrigørelse/, Body Balance, basisk kost, og hvor der gik “ged” i det hver gang vi fik lækker mad :-). Jeg må indrømme, at jeg tidligere er gået en stor bue uden om mad fremstillet af ged, men efter denne uge har jeg sikkert spist halvdelen af denne skønne geds mælkeproduktion. Fra jord til bord blev virkelig synligt.

Sharing is caring

Jeg giver de allerbedste anbefalinger til Bettinna Delfs, hun brænder 100% for Alkaline Living, og det at hjælpe andre til et bedre liv, og den energi mærkes tydeligt, når man er i hendes nærhed. Hvis du en dag får muligheden for at gøre det bedste for dig og din krop, så tag med på sådan en tur.

Kh Vibbe

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAPPING - hvad er nu det for noget - det lyder da for mærkeligt og for simpelt til at have en effekt, var min første tanke. På kurset på Kreta introducerede Bettinna os for tapping. Hele gruppen afprøvede det siddende på græsset, mens Bettinna guidede os igennem. Jeg tænkte på, at jeg er mørkeræd og har været det siden jeg var barn, men regnede ikke med nogen effekt. Nå, men jeg tappede: "Jeg elsker og accepterer mig selv, selvom jeg er utryg i mørke".

Jeg tænkte ikke mere på det, før noget tid efter, hvor jeg skulle starte nyt job i Kbh. Jeg skal gå et lille stykke vej fra mit job og hen til min bil, og nogle gange i mørke. Jeg var spændt på, hvordan det ville gå med frygten og utrygheden. Jeg må sige, at det har virket. På intet tidspunkt har jeg været bange, tværtimod har jeg overskud til at se op og frem, når jeg går. Jeg føler mig tryg, og er vildt stolt over min sejr.

Det er den bedste og vildeste oplevelse, som jeg har haft, og jeg er stadig i den 7. himmel. Jeg siger bare WAU, og tænker, hvad kan man ellers opnå ved TAPPING

1000 tak Bettinna fra Anne Horn

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak for en meget fint tur. Meget inspirerende undervisning, hvor særligt energi- og lymfedrænageøvelserne er hoppet med hjem i kufferten. Dejligt fredeligt kursussted i smukke landlige omgivelser, god mad og venlige mennesker. Fedt med vandreturen i bjergene og det skønne måltid, som vi fik serveret på toppen.

De bedste hilsner Annette fra Næstved


Tak for en helt fantastisk uge på Kreta. Havde hørt fra andre kursister, der havde været på kurset tidligere, at man bliver ”afhængig” af kurset. Jeg tvivlede! Men ak! Jeg er nu selv blevet afhængig! Det kan blive dyrt, men det er en investering i livsglæde og sundhed.

Jeg har nydt hvert sekund. Dejligt sted, dejlig mad, gode og helbredende øvelser, dejlige behandlere, den mest dedikerede og smittende instruktør (Bettinna Delfs) og ikke mindst helt fantastiske kursister.

Jeg havde ondt i lænd, baller og knæ, da jeg kom. Efter et par behandlinger var det forsvundet. Jeg forstår det faktisk ikke – det handlede jo alene om en uforløst vrede – men med kinesiologi , massage og zoneterapi forsvandt det.

Stor tak til alle – ikke mindst til dig, Bettinna. ALT hvad du står for, har betydning for hver enkelt i forhold til at opnå det bedste i løbet af ugen.

Mai-Britt fra Hørsholm


Kære Bettinna!

Tak for nogle fantastiske dage. For mig var det en super oplevelse, som jeg gerne vil prøve igen. Dejlig “hårdt” program, hvor der blev svedt igennem:-). Dejligt samvær og sjove oplevelser. Jeg har købt bogen, bruger din DVD og har løbet hver dag. Vi har brugt opskrifterne, og æggekagen er vi vilde med. Har skiftet morgenkaffen ud med te. Jeg har fået fat i den lille bold, så mine 5 mål går det fint med. Jeg har fået en fantastisk energi. Min datter synes, at jeg har fået et andet udtryk. Da jeg spurgte hende, hvad hun ønskede til sin 40 års fødselsdag, kom det promte: En yogatur, som du har været på, så vi kommer nok begge to.-).

Kærlig hilsen Fra en vestjyde


Kære Bettinna!

Jeg har nu været hjemme i godt 3 uger, og hverdagen er ved at være tilbage. En ny hverdag, hvor jeg i meget stor grad vælger at opfylde mine egne behov først. Det betyder, at jeg meget klart og tydeligt vælger ting og oplevelser, som gavner mig. Jeg siger ikke blot ja, for at please mere - tak.

Træning er en del af min rutine nu, og det er ikke hårdt og langvarigt, men 2 x 10 minutter hverdag og en løbetur 3 gange om ugen på ca. 4 km. Jeg har følt, at jeg med lethed har kunne konfrontere de problematikker jeg vendte med Bettina under coaching. Det føles naturligt at stå ved mig selv.

Af hjertet tak Louise Bose


Kære Bettinna

Det har som altid været en fantastisk berigende uge. Den opfylder alle min ønsker for en ferie.Mad fra jord til bord - Alka Living...skøn basisk hjemmelavet græsk mad... mums.

Aktiv ferie.. Morgenturen i stilhed gennem den lille landsby. Vandreturen i bjergene. At svømme i det azurblå hav hverdag? Kvindefælleskabet, den positive og kærlige omgangstone. Naturen så smuk, med citron og appelsinlundene.
Skøn yin/yang yoga og body brezzers, body pilates. Inspirerede og energifyldt undervisning. Fysisk og mentalt er der blevet fyldt helt op. TAK FOR DET.

Alkaline Living - Alkaline laughing - Whats NOT to like?

Alt det bedste Marianna


Hele Kreta pakken er uovertruffen, fordi du garnerer øvelserne med dine helt hudløse ærlige og private oplevelser - DET er imponerende!! Gavmildt har du drysset dine vise ord over os som stjernestøv - totalt brugbar for mig hver eneste dag!

Mit liv er blevet "lettere" efter ugen på Kreta med fantastiske og unikke Bettinna, som i den grad brænder igennem med din mission - svært at sætte ord på, men virkningen af ugen er helt enorm - totalt nyt jeg/mig - dagligdagen glider i et støt og roligt tempo - sover fantastisk - tunge øjenlåg er væk (væske) - spiser anderledes - overskud - velvære (dejlig solbrun.)

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig!

Fortæller vidt og bredt om ugen :-)

Kh Grethe


079


Det har nu fått ett par veckor efter jag kom tillbaka från Kreta, och jag tycker mina tankar och upplevelserna i grova drag har sorterats i huvud och själ.

Dagarna efter jag kom hem var det två frågor som snurrade runt i mitt huvud flera gånger om dagen ” Vad f-n var det som hände…?” Och ”Vad är det jag har upplevt…?”.

Det var en vecka som var mycket intensiv mentalt, och som satte igång så många tankar och känslor för framtiden både för mig, och för min familj – det kännes stärkande, upplyftande och tydligare för mig att tänka på framtiden nu. Flera av de frågor jag ställde till mig själv under resan – blev också mycket tydligt besvarade under veckan.

Jag tyckte också att veckan visade en atmosfär av acceptans för varje person i gruppen, och våra olikheter - som spred sig som ringar på vattnet och fick en befriande effekt som gav utrymme för egen fokus utan förbehåll.

Det var en avskalad miljö, maten var avskalad, boendet var avskalat på ett sätt så enkelt at det blev lyxigt. Vilket bidrog till att jag snabbt kom ned i varv, och kunde fokusera på mina egna tankar och känslor.

Jag är mycket glad för ”min” vecka på Kreta – och kommer fortsätta att vara generös mot mig själv genom att använda de verktyg som jag har med mig hem efter denna vecka.

Tack för en vecka som har gjort mig nyfiken på en annan del av världen;-)

Pia Sarup


Fred, ro, egoist tid, fordybelse, ny viden, fnis og sjov, mødt nye søde sjove mennesker, dejlige behandlinger, masser af sol og varme! Alt i alt en skøn uge.

Lene


Det har betydet, at jeg har nået de mål jeg satte for mig selv på denne tur. Jeg har fundet vejen til mere ro og balance i mit liv samtidig med at jeg styrker kroppen. Mere ro og balance i krop, sind og ånd.

Jeg har fundet motivation og især inspiration til hvordan jeg vil leve mit liv fremover.

Til det har jeg også fået en masse værktøjer med hjem, der gør det lettere for mig at holde mig på sporet. Så jeg er meget taknemlig og glad for, at jeg valgte Living Academy og lige netop denne ferie. En fantastisk synergi mellem det Bettinna har stået for og det Pernille har tilført kurset/ugen.

Dorte

065


Det har været dejligt at deltage i kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes. På grund af lungebetændelse manglede jeg både fysisk og metal energi. Morgenturen, badning og hjertemeditation ved havet gav energi. Pilates, yogaøvelser og venepumpeøvelserne gav mig fysisk energi. Kan mærke min krop er blevet fastere og mere vedholdende og smidig. Min krop er mere glad. En dejlig fornemmelse. Faglig fik jeg noget med, både fra Bettinna og Pernille. God kombination med faglig input og praktiske øvelser. Super - godt samarbejde. Maden på stedet gav en god fornemmelse/smag på hvad man skal/kan spise. Rigtig godt med "fri" afbenyttelse af morgen"medicin". Jeg har besluttet at gøre noget ved min kost. Lave mere yoga og pilates. Primært at den bliver mere basisk. Kropslig kan jeg mærke min hud, at den er blevet blødere. Dejligt med de forskellige behandlingstilbud.

Annette

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som forventet fysik og psykisk velvære. Det er et helt unik sted. Villa D har i øvrigt fungeret perfekt for mig/os at bo i.

Lisa

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

At få hjælp til at genopdage min krop, mærke begrænsninger og komme videre/længere. At være beskæftiget med mig selv og min egen udvikling/vej og at få god hjælp til det. Tusinde tak for det!

Ulla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det har givet mig indsigt i, at det egentlig er ganske få ting og små ændringer, der skal til, men at resultatet kan have stor betydning for min hverdag og mit liv fremover.

Vand-salt-citron og olie vil fremover være daglige elementer. De få basis øvelser, der kan udføres dagligt vil også få opmærksomhed. Så overordnet set, har kurset betydet, at jeg formentlig får en meget bedre og sundere livsførelse fremover. Tak for et kanon kursus i nogle fantastiske rammer.

Pernilles foredrag - ej at forglemme. Fantastisk ....... du har nok ikke set mig for sidste gang.
Janne 2013


048

Syrebase balance. Forståelse for betydningen af venepumpeøvelser. Al positiv energi har så stor betydning for dit helbred.
Jeg skal arbejde med mit eget selvværd, så jeg kan acceptere at jeg er som jeg er, og at jeg er god nok. Jeg skal blive mere glad og positiv og tage fod på at leve mit eget liv.

Annelise


Mit humør er løftet. Mit stress niveau er faldet meget. Jeg er blevet super inspireret til træning med pilates, stræk mv. (Bettinnas træning har været fantastisk). Jeg er blevet meget motiveret til at leve sundere og har også fået genopfrisket gode sundhedstips og fået ny viden.

Tusinde tak for en fantastisk uge. det har været præcis det jeg håbede på og mere til. Bettinna er et fantastisk forbillede for at holde kroppen sund.

Cecilie


Så er det vist på tide, at jeg får sagt tusinde tak, for nogle fantastiske træningstimer i Hørsholm,samt en helt uforglemmelig uge på Kreta.

Du er en fantastisk kvinde, og mit liv har taget en positiv ændring, siden mit møde med dig, Og det er jeg dig dybt taknemmelig for, TAK.....

Efter en operation i 2009 har jeg haft en stor personlig krise, og derfor prøvet alverdens forskellige ting, for at få det bedre, men desværre uden held.

Så blev det januar 2012, og jeg sad og ledte på nettet, om der mon var et godt sted i Hørsholm hvor man kunne gå til yoga eller pilates.

Heldigvis faldt jeg over din hjemmeside og blev straks interesseret i hele dit koncept ( motion, sund kost samt det mentale ).
Til at starte med gik jeg til træning, en gang om ugen og allerede fra første gang jeg mødte op følte jeg mig hjemme. Alle var søde og imødekomme, ja der var en næsten familiær stemning og man følte straks at man hørte til, ikke mindst på grund af DIG.
Derfor endte det hurtigt med at jeg ikke kun trænede en gang om ugen, men så ofte det kunne lade sig gøre.
Da vi så nåede til starten af maj, og alle begyndte at tale om dine fantastiske kurser på Kreta, blev jeg bare nød til at melde mig til. Det måtte bare prøves, selv om det var meget grænseoverskridende for mig at tage afsted alene, uden at vide hvem de andre deltagere var.

Efter vellykket fly og bustur nåede vi til Trevizan, et lille hyggeligt privat pensionat med det sødeste personale.
Med 4 km. Til nærmeste by Kissamos og 500 m til stranden (ingen turister) det perfekte sted til vores formål.

Det er det mest fantastisk jeg har prøvet og det må være " ment to be " at jeg kom med på turen, fra den dag vendte det hele for mig.
Jeg har fået troen på mig selv igen, har selvtilliden i orden, fået masser af energi, er glad og positiv og så har jeg oven i købet tabt mig 5 kg, så jeg er fortsat med den sunde livsstil du lærte os på Kreta.

Jeg elskede det hele, gåturene om morgenen, svømmeturene i havet (på trods af iskoldt vand), meditation på stranden, træning på græsset ved Trevisan, den sunde mad og olier, ja du havde endda sørget for at vi kunne få alverdens behandlinger om eftermiddagen når vi havde fri (massage, zoneterapi, ansigtsbehandling, kinesiologi).

Igen tusinde tak fordi du gav mig muligheden for at komme med på turen til Kreta, det har ændret mit liv, du har endda fået mig til at melde mig på din uddannelse til september og jeg er nu helt tryk ved udfordringen, og glæder mig meget.

Hvis jeg skal nævne et lille minus ved Kreta turen, er det at ugen går alt for hurtigt, og man vil have mere, derfor har jeg allerede meldt mig til en uge næste år (vil ikke risikere at der ikke er plads).
Jeg ville ønske at alle kvinder kunne få muligheden for en uge på Kreta med dig og dit koncept, Krise eller ej, det har alle kvinder fortjent.

TAK........

De varmeste hilsner
Malene


055

Kære Bettinna.

1000 tak for en vidunderlig uge. På trods af min svære overvægt og det at jeg bruger høreapparat, følte jeg mig velkommen og meget veltilpas/tryg på kurset og i gruppen - takket være dig.

Din opmærksomhed, hensynsfuldhed og indlevelsesevne - ja det finder man sjældent.

Tak for hvert et smil - lunt glimt i øjet - og sjove bemærkninger. Skønt at du kalder en spade for en spade :-)

Jeg har fået så meget med hjem - at mit liv helt sikkert vil ændre sig til det mere positive (mit mål).

Kurset var det helt rigtige for mig på det rigtige tidspunkt, mon jeg stadig er lidt høj? :-)

Mange knus og kærlige tanker Janni.


Du underviser på en entusiastisk måde, og sprudler af energi. Du vil gøre alt det bedste for os og underviser på en sådan måde. Meget engageret. Du er godt selskab. Tak for en fantastisk dejlig uge.


Masser af fysisk træning - ro og balance og styrke fysisk såvel som mentalt. Mental træning var rigtigt godt, gav ro. Og så var det bare nogle helt fantastiske gode, glade og kærlige varme undervisere. 1.000-1.000 tak for en helt vidunderlig uge på alle måder.

Det gik ud over alle mine forventninger - stedet, dejlige mennesker, mange gode informationer og oplevelser. Det har været en kanon uge. Jeg er meget for glad for at vi fik muligheden for at komme på en sådan dejlig oplevelse.


Jeg lærte en masse om pilates og yoga, som jeg i forvejen næsten ikke havde kendskab til. Morgenseancerne på stranden var det allerbedste.


107

Jeg er blevet inspireret, jeg har rykket mig og kommet dybere ned end jeg havde regnet med. Fantastisk kombination af undervisning og tilbud. Tak for alt det du giver, du er fantastisk.


Jeg fik slappet af og blev afstresset. Tak for en dejlig uge.


Vi fik megen dejlig motion, afspænding, meditation som havde en fantastisk indvirkning på kroppen og sjælen. Der var tid til at slappe af i mellem og det var dejligt. Så der var også lidt ferie over det. Føler mig meget afstresset og afslappet. Jeg kommer helt sikkert igen til næste år. Man har brug for en uge alene.


Det har været en super oplevelse, helt overvældet. Jeg har fået brugt min krop og jeg føler stor velvære, særligt de 2 sidste dage har sat rigtig meget på plads. De første dage var anstrengende, men jeg fik bearbejdet stress og min træthed onsdag og torsdag, hvorfor jeg føler mig som et helt velfungerende individ. Jeg er glad og forfrisket. Dette er bare en oplevelse der går ind i historien. Jeg har haft en helt vidunderlig uge som varmt kan anbefales. Jeg kommer igen næste år. Jeg glæder mig.


021

En positiv oplevese, et dejligt sted, deltagere var meget homogene. Kurset var meget ustresset trods mødetider.


Kære Bettinna.

Allerførst tusind tak for en dejlig uge på Kreta i september 2006.

Mit liv har ikke været det samme siden. Har lavet venepumpe-øvelser hver dag siden og har tabt 10 kilo. Har visualiseret mig til en del - og begyndte en overgang , at overveje, om man mon kunne visualisere for meget. Blev næsten lidt skræmt over, hvor meget jeg selv kunne styre i mit liv....

Venlig hilsen Vibe Maria Dahl Andersen

Alkaline Living - fås på dansk, engelsk, kinesisk og indonesisk

  

Køb bogen her

Klubben giver adgang til:

  • Effektive instruktionsvideoer
  • Interviews med eksperter
  • Sammensæt dit eget program
  • Træning når det passer dig
  • Rabatter og medlemstilbud
Bliv medlem her

eller

Log ind


La dysfonction érectile peut également être traitée avec d'autres médicaments pour le traitement des troubles de l'urgence tels que le Viagra, le Cialis et le kamagra gel, etc. Cependant, votre choix d'un médicament pour le traitement de l'érection ne doit pas être déterminé. par vous mais par un docteur.

Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling
Share
Share