Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og du får en
gratis syre/base oversigt over alle madvarer

Krop

Træning der opbygger, former og afbalancerer krop og sind
Her finder du træningsprogrammer, som du selv kan sammensætte, så de lige netop passer til dig. Det vigtigste er, at du udfører øvelserne rigtigt, så de er opbyggende fremfor nedslidende, derved bliver træningsudbyttet maximalt. Jeg vil anbefale dig at gennemgå basisprogrammerne for at få træningsprincipperne bag Body Balance konceptet ind under huden.

Du finder fokusprogrammer for bl.a. “flad mave”, “flot numse”, “stærk ryg” men også programmer, hvor du træner muskler og led i hele kroppen.
I Yin-yoga, der er den træning, som du bliver mest smidig og afstresset af, arbejder vi bl.a. med chakra, meridianbaner og med fokus-/emneområder som bl.a. ryg, skulder og hofte.

De forskellige træningsvideoer er markeret med sværhedsgrad i form af hjerter fra 1-5, hvor 5 er den sværeste kategori. Husk, at det er kvaliteten og opmærksomheden, hvormed du udfører øvelserne, der giver udbyttet, og ikke kvantiteten.

BLIV MEDLEM AF KLUBBEN HER


 Emner i: Krop

Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling
Share
Share