Body Balance® Pilates instruktøruddannelse

En dejlig livsbekræftende uddannelse

Du får viden, værktøjer og mod til at blive en rigtig god underviser. Samtidig kommer du på en personlig udviklingsrejse, hvor du arbejder med din fysiske og mentale balance. Kroppen bliver strammet op og smidiggjort, og sindet fyldt med energi og overskud.

 

2017-01-27 (3)

Body Balance uddannelsen finder sted:

-  den 25.-26. febr. 2017 

-  den 22.-23. april 2017  

-  den 10.-11. juni 2017 

se mere på videoen HER.

 

 
Den eneste pilatesuddannelse i Danmark, som er holistisk orienteret.

Træningssystemet Body Balance® har mange elementer fra pilates, som Bettinna Delfs i 1982 tog med hjem fra sit studieophold i USA. Grundstammen i træningssystemet er, at øvelserne hele tiden understøtter en optimal smuk holdning. At bevægelserne udføres i overensstemmelse med anatomien, så leddene bliver stimuleret i stedet for at blive slidt. Der arbejdes både med styrke, smidighed, balance, energi, afspænding og mentaltræning.

 

Kostens betydning for forebyggelse og sundhed

Alkaline Living er en livsstil, der skaber sundhed og glæde på alle planer. Ja, det kan lyde for godt til at være sandt, men det er fordi livsstilen befordrer et miljø i kroppen, som giver de optimale livsbetingelser for vore celler, lige fra blodceller, til hudceller, til hormoner til alle celletyper. Ligesom fiskene er afhængige af vandets kvalitet, er vore celler afhængige af vort indre miljø - vort indre hav. Bliver vandet for surt, dør fisken, bliver vores kropsvæv for surt, bliver vore celler syge, og der skabes grobund for svamp, vira, sygdom og dårligt humør.

 

Tanker og følelser
Tanker og følelser påvirker spændingsbalancen i vore i musklerne, og påvirker kemien i vor krop. Derfor vil det bevidste sind indgå som en naturlig del i undervisningen. Det hele er med til, at gøre uddannelsen meget helhedsorienteret, og du vil få stor personlig glæde af uddannelsen.

 

Læs mere om konceptet Body Balance Pilates.

 

Alkaline Living - fås både på dansk og engelsk

  

Køb bogen her

Klubben giver adgang til:

  • Over 50 instruktionsvideoer
  • Interviews med eksperter
  • Sammensæt dit eget program
  • Træning når det passer dig
  • Fit og slank!
Bliv medlem her

eller

Log ind


Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling