Kroppen udtrykker, hvad sindet undertrykker

META-medicin / META-sundhed en ny måde at anskue sygdom på ….

 

Hvorfor bliver vi syge – hvorfor mig? META-medicin er en ny forståelsesmodel til, hvordan krop, hjerne og sind påvirker hinanden gensidigt. Hvordan disse kommunikerer med hinanden og med omgivelserne.

 

META-medicin er baseret på videnskabelig dokumenteret forskning.

 

META-medicinen er en analysemetode til at forstå det, som sindet ikke kan udtrykke. Symptomer i kroppen er ledetråde til konflikter, der foregår på et mere subtilt plan. Den største force ved META-medicin er, at den prøver at give et overblik over lægekunsten.

 

META betyder overblik, og medicin betyder i virkeligheden ikke et præparat, men betyder lægekunst. Jeg tolker lægekunst, som det der blev gjort, inden den kemiske medicin kom til verden - nemlig at styrke kroppens egen selvheldbredende kraft.

 

Dæmper vi blot symptomer med medicin, kommer de ofte tifold tilbage på et senere tidspunkt. Når den røde advarselslampe i din bil lyser, skruer du som regel ikke pæren løs og kører videre. Man finder årsagen, og det er det samme, som vi bør gøre med signalerne fra vores krop.

 

META-medicinen arbejder, ifølge sig selv, med naturlove. Der er ingen hypoteser. Det vil sige, at hvis hypotesen ikke holder i den virkelige verden, kan den ikke bruges. Hvis principperne ikke gælder alle mennesker, så må man lede videre.

 

Når jeg stiller spørgsmål ud fra den META-medicinske sammenhæng, finder jeg altid en specifik sammenhæng mellem psyke og fysik. Denne er selvfølgelig ikke rigtig, før end klienten oplever, at det er lige præcis sådan, at det hænger sammen for vedkommende.

 

Du vil få en forståelse af sammenhængen mellem krop/psyke, hvornår kroppen er i stressfasen, og hvornår kroppen bevæger sig ind i reparationsfasen. Du vil derefter byde dit ubehag velkommen på en helt anden måde, fordi det blot er meddelelser om, at der er en ubalance, som trænger til at blive rettet op.

 

Jeg vil kort komme ind på de naturlige måder, hvormed du selv kan styrke din selvhelbredende kraft.

 

Tilmelding

 

Undervisningssted:
Living Academy - Kongevejs Centret 6.1 - 2970 Hørsholm

 

Medbring: Kuglepen og lille bog til notater.

 

Se aktuelle datoer

Du kan booke foredraget på din egen lokalitet her.

Alkaline Living - fås på dansk, engelsk, kinesisk og indonesisk

  

Køb bogen her

Klubben giver adgang til:

  • Over 50 instruktionsvideoer
  • Interviews med eksperter
  • Sammensæt dit eget program
  • Træning når det passer dig
  • Fit og slank!
Bliv medlem her

eller

Log ind


Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling