ALKALINE LIVING - basisk livsstil

 

ALKALINE LIVING er en livsstil som både er enkel, billig, sikker og effektiv. Den forebygger sygdom, holder dig sund og smuk hele livet, og så har livsstilen en god indflydelse på din mentale balance. Ikke mindst forbedrer du din biologiske alder med fra 10 til 20 år. Livsstilen bygger på et holistisk menneskesyn - en gammel viden som er videnskabligt bevist.

 

ALKALINE LIVING giver krop og sind de bedste livsbetingelser for et langt sundt liv i balance. En livsstil som beviseligt udsætter alderdom. Ved at rette op på syre-base-balancen i kroppen optimerer du din energi, din søvnkvalitet og din vægt. Du får en livlig krop og et roligt sind.

 

Både kost, motion og mentalt velvære har stor betydning for syreniveauet i kroppen. Det handler ikke om forbud, men om balance. Du får flere valgmuligheder for at sammensætte din egen personlige livsstil, som vil understøtte den rette syre-base-balance.

 

Otto Warburg fik i 1931 Nobelprisen for at bevise, at cancerceller ikke kan formere sig i en basisk krop. Bruce Lipton har bevist, at uønskede gener holdes sovende ved at skabe det rette miljø for dine celler, nemlig en basisk krop.

 

META- Coach Bettinna Delfs har i gennem 30 år guidet mennesker til en basisk livsstil og til at udfolde deres fulde potentiale. Erfaring viser, at den holistiske tilgang til sygdom og sundhed hurtigt hjælper mennesker til succes. I oktober 2016 udkom Bettinna Delfs med bogen - ALKALINE LIVING - EN ENKEL GUIDE TIL ET SUNDT LIV, som hun vil tale ud fra på foredraget.

 

smoothies220fit og slank med træning 200x200

 

 

Se dato for næste kursus

 

Undervisningssted:
Living Academy - Kongevejs Centret 6.1 - 2970 Hørsholm

 

Medbring kuglepen og lille bog til notater.

 

Tilmelding

 

 

Du kan booke foredraget på din egen lokalitet her.

 

 

Alkaline Living - fås på dansk, engelsk, kinesisk og indonesisk

  

Køb bogen her

Klubben giver adgang til:

  • Over 50 instruktionsvideoer
  • Interviews med eksperter
  • Sammensæt dit eget program
  • Træning når det passer dig
  • Fit og slank!
Bliv medlem her

eller

Log ind


Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling