Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og du får en
gratis syre/base oversigt over alle madvarer

ALKALINE LIVING - basisk livsstil

ALKALINE LIVING er en livsstil som både er enkel, billig, sikker og effektiv. Den forebygger sygdom, holder dig sund og smuk hele livet, og så har livsstilen en god indflydelse på din mentale balance. Ikke mindst forbedrer du din biologiske alder med fra 10 til 20 år. Livsstilen bygger på et holistisk menneskesyn - en gammel viden som er videnskabligt bevist.

ALKALINE LIVING giver krop og sind de bedste livsbetingelser for et langt sundt liv i balance. En livsstil som beviseligt udsætter alderdom. Ved at rette op på syre-base-balancen i kroppen optimerer du din energi, din søvnkvalitet og din vægt. Du får en livlig krop og et roligt sind. Alle funktioner i kroppen optimeres, når det indre miljø har en pH-værdi på mellem 7,25 - 7,35, hormonbalancen, fordøjelsen, kredsløbet, respirationen, vægten, søvnen - ja hele dig.

Både kost, motion og mentalt velvære har stor betydning for syreniveauet i kroppen. Det handler ikke om forbud, men om balance. Du får flere valgmuligheder for at sammensætte din egen personlige livsstil, som vil understøtte den rette syre-base-balance og dine personlige behov.

Otto Warburg fik i 1931 Nobelprisen for at bevise, at cancerceller ikke kan formere sig i et iltet miljø. For at en krop kan være basisk, skal den være godt iltet. Professor Bruce Lipton har bevist, at uønskede gener holdes sovende ved at skabe det rette miljø for dine celler, nemlig en basisk krop.

Jeg har i gennem 30 år guidet mennesker til en basisk livsstil og til at udfolde deres fulde potentiale. Erfaring viser, at den holistiske tilgang til sygdom og sundhed hurtigt hjælper mennesker til succes. I oktober 2016 udkom jeg med bogen - ALKALINE LIVING - TRÆN, SPIS, ELSK som nu er oversat til engelsk, Kinesisk og Indonesisk. Foredraget vil tage afsæt i bogen.

smoothies220fit og slank med træning 200x200

Se dato for næste foredrag og tilmeld dig her HER

Du kan booke foredrag på din egen lokalitet HER

Alkaline Living - fås på dansk, engelsk, kinesisk og indonesisk

  

Køb bogen her

Klubben giver adgang til:

  • Over 50 instruktionsvideoer
  • Interviews med eksperter
  • Sammensæt dit eget program
  • Træning når det passer dig
  • Fit og slank!
Bliv medlem her

eller

Log ind


Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling
Share
Share