Alkaline Living - Kost

Den bedste anti age livsstil. Alkaline Living holder dig sund, slank og fuld af energi, giver dig overskud, og styrker samtidig din mentale balance.

 

Alkaline Living handler om at skabe et basisk miljø i kroppen, hvor cellerne har optimale livsbetingelser for at forblive vedvarende sunde, og hvor sygdomsfremkaldende bakterier ikke kan få fodfæste. Et basisk miljø styrker immunforsvaret og kroppens egen evne til at heale og regenerere sig selv.

 

 

Du kan ikke udsætte din kronologiske alder, men den biologiske kan du godt udsætte. Derfor har du selv stor indflydelse på måden, som du ældes på.

 

Der skal sættes ind på flere fronter, når kroppen igen skal finde sin optimale pH-værdi bl.a. ioniseret vand, motion, ernæring, kosttilskud og bevidste tanker. Med Alkaline Living har vi samlet alle vores produkter under en paraply nemlig med DVD'en "Det Rene Liv". Du kan få mere information om den basiske livsstil i folderen, som følger med.

 

Vi holder jævnligt events hos Living Academy med emner som omhandler Alkaline Living. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage med os en uge til Kreta, hvor vi praktiserer Alkaline Living.

 

Se dato, tid og pris. 

 

Alkaline Living giver en slank og energisk krop, et højere niveau af velvære og en klar tankegang. Den giver kroppen mulighed for dagligt at udskille affaldsstoffer og syre, hvorimod vi ophober dem, når kroppen kronisk er for sur.

 

pH-balancen (syre-base) i blodet er lige så vigtig for vor sundhed, som f.eks. vores temperatur og sukkerbalance. Derfor bruger kroppen rigtig mange ressourcer på, at holde blodet svagt basisk ved at deponere overskydende syre i muskler, bindevæv og organer. Det har store konsekvenser for vores sundhed, og det danner grobund for sygdom.

 

Den nye biologi
Ifølge den nye biologi, epigenetik, er en oversyret krop den eneste underliggende årsag til alle typer sygdom. Modstykket er den gamle biologi, som bl.a. er baseret på Louis Pasteur fra sidst i 1800-tallet. Den bygger på ideen om, at sygdom kommer fra mikroorganismer, som invaderer kroppen udefra. Ny forskning fra professor og cellebiolog Bruce H. Lipton viser, at der ikke findes grobund for smitstoffer, når kroppen er i en sund basisk balance.

 

Du kan sammenligne din krop med et akvarium. Hvis fiskene bliver syge og dør, køber du så nogle nye fisk og putter ned i det samme vand? Nej du ved, at fiskene ikke ville kunne trives i miljøet, og derfor skifter du vandet ud.

 

Alle vore celler og organsystemer svømmer i vor kropsvæske. pH-værdien påvirker hver enkelt celle i kroppen. Cellerne kan ikke tolerere en for høj pH-værdi over længere tid, da de så svækkes og dør. Hele stofskifteprocessen er afhængig af et internt let basisk miljø. En kronisk forsuret krop forstyrrer selve livet, vi bliver trætte, vi ældes hurtigere, og vort immunforsvar falder drastisk.

Alkaline Living - fås på dansk, engelsk, kinesisk og indonesisk

  

Køb bogen her

Klubben giver adgang til:

  • Over 50 instruktionsvideoer
  • Interviews med eksperter
  • Sammensæt dit eget program
  • Træning når det passer dig
  • Fit og slank!
Bliv medlem her

eller

Log ind


Anbefaling

Grethe

Du har virkelig ændret mit liv, og jeg vil til evig tid være dig taknemmelig! Fortæller vidt og bredt om Alkaline Living ugen på Kreta.

..
Læs flere anbefalinger
Anbefaling

Annette

Det har været dejligt at deltage i Alkaline kurset. Jeg trængte virkelig til en oplader og det kan jeg mærke er lykkes.

..
Læs flere anbefalinger
© 2015 Bettinna Delfs ApS. · CVR 31479703 · Alle rettigheder forbeholdes
SSL sikker betaling SSL sikker betaling