Alkaline week No. 3: Tid til fordybelse Yoga og meditation

Kurset er for dig, som lægger vægt på den indre rejse og personlige udvikling.

Formålet er at opleve en zen tilstand. Zen ikke er betinget af en fysisk stilling, men er en sindstilstand, hvor du hviler i dig selv, er glad for det der er, og hvor du er i flow med livet. Himlen er ikke et sted, men en tilstand.

Tid til fordybelse, Yoga og meditation

Mit pensionat danner med sin harmoniske energi, enkle indretning og æstetik, rammen for at gøre det muligt at slippe spændinger, slippe holdninger og overbevisninger der ikke længere støtter dig. Her er der ro til, at åbne op for din indre levende kraft, og tillade den at  boble i krop og sind. Måske du har en længsel efter at kunne mærke dig selv og opleve en forbundethed til andre mennesker og verden omkring. 

Ki-Zen Yoga får du energien til, at flyde i kroppen.

Træningen på kursus No. 3 er overvejende KI-ZEN Yoga. ZEN er fællesbetegnelsen for et væld af kinesiske helbredende øvelser. Energien opretholder en harmonisk balance i kroppen og renser den for ophobede affaldsstoffer.

Øvelserne hæmmer nedbrydningsprocessen i det fysiske legeme, holder stofskiftet i balance og forbedrer koncentrationen, alt sammen med til at forebygge livsstilssygdomme og udsætte alderstegn.

Dagen afrundes med Yin Yoga, som krydres med forskellige meditationer. Nogle vil falde dig lettere, og mere udbytterige end andre – Du vælger at tage det med hjem, som passer bedst til dig.

Effektfulde vejrtrækningsøvelser åbner kroppen for sindet, så følelsesmæssige spændinger og gamle konflikter kan slippe. Det får energien til igen at flyde frit og ubesværet i din krop. Åndedrættet er broen, ånden – til dybere indsigt.

Workshop på kursus No. 3 Personlig Balance, Styrk dit indre lederskab

Mange kvinder bøvler med negative overbevisninger om sig selv, er ikke tilfredse med deres krop, har svært ved at sætte grænser og udtrykke deres behov. Det fører ofte til stress, en lav selvfølelse, utilfredshed, konflikter og måske en følelse af, blot at løbe i et hamsterhjul uden større formål.

På workshop No. 3 får du kraftfulde værktøjer til selvrealisering og til at slippe begrænsende overbevisninger. Du bliver bedre til at lytte til din intuition og leve mere indefra og ud. Du styrker evnen til at udtrykke din autentitet. Du har helt sikkert potentialet til at forbedre enhver personlig eller forretningsmæssig situation.

Du vil indøve gennemtestede mentale strategier, som kendetegner mennesker med succes, og få strategier til at lykkes med dine ønsker og mål.

Livet er magisk. Når du lærer at leve i harmoni med de syv naturlove, er det både sjovere og lettere at være dig.

Sidst på kurset udarbejder vi en handlingsplan så hver dag fremover kan blive en succes og du dermed opnår dine ønsker og mål for fremtiden.

Du vil sætte gang i en rejse, du aldrig kommer hjem fra!

Se datoer og tilmeld dig HER 

ALKALINE LIVING Bogen kan købes her 

Underviser: Bettinna Delfs