Alkaline week No. 2 Styrk krop og sind

Ønsker du at styrke kroppen og få ressourcer til at handle for at komme i mål med dine ønsker er det ALKALINE WEEK version 2 du skal vælge.

Her forsætter vi den udbytterige Body Balance Pilates træning med lidt mere intensitet. Det forventes at du kender til grundprincipperne i træningen. Hvis du ikke gør, har du mulighed for lære træningsprincipperne på min virtuelle Club Alkaline living. Se under træning

Styrk krop og sind, forsætter

Giv dig selv en hel uge, hvor du sætter dig selv i centrum. Du vil hele ugen blive opfordret til at lytte til dig selv og mærke efter, hvad du egentlig selv har lyst til. Også selv om du en dag, har brug for at fravælge programmet. 

Du kan godt deltage, selvom du ikke har deltaget på kursus No-1, men du opfordres til at læse min bog og til at melde dig ind i Club Alkaline. Der er altid plads til at jeg tager hensyn til individuelle behov. 

Vi springer grundøvelserne over i Body Balance Pilates og får lidt mere sved på panden. Din krop vil blive træt på den gode måde. Øvelserne former en stærk, slank og velproportioneret  krop. Måden du bær din krop på, din holdning og dit kropssprog vil være den røde tråd i undervisningen. En sammenfalden holdning og usikre bevægelser lægger 10 år på din alder. En smuk og funktionel holdning, lette og ubesværet bevægelser, smitter positiv af på sindet.

Sidst på dagen bliver guidet gennem Yin Yoga og afspænding. Vi  går videre med de lidt mere krævende stræk og udfordre dine grænser. Jeg vil altid tage hensyn til hver person. De rolige og dybe stræk sætter flow i energien, det både regenererer kroppen, afstresser og healer sindet.

Vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer styrker dig i at stå mere kraftfuldt og respektfuldt i dig selv. Se nedestående program. 

Under Personligt lederskab får du teknikker til at omprogrammere sindet. Hensigten er at slippe negative tanker og overbevisninger, og i stedet fylde sindet med positive tanker og forventninger som er med til at regenerere cellerne.

Workshop på kursus No. 2

Dit sind styrer dig 95% af døgnets 24 timer. Du har tankemønstre og overbevisninger som enten er befordrende for dig eller saboterende for dig.

Workshoppen No. 2 handler om, hvordan du bliver mere bevidst om dine tanker og overbevisning, for de ender med at blive til dine beslutninger, til dine handlinger og i sidste ende til dit liv..

Dit sind har stor betydning for dit helbred. Alle tanker og følelser forplanter sig i kroppen og skaber kemi. Den kemi enten regenerere dig eller nedbryder dig og har stor betydning for måden du ældes på.

Ved hjælp af META-sundhed får du en forståelse af krop/sind sammenhæng og derefter den terapeutiske metode, EFT (emotionel stress frigørelse) til at eliminere oplevelser og overbevisningen der ikke længere gavner dig.

Når du forstår kroppens signaler/symptomer vil du bedre kunne løse emotionelle ubevidste konflikter og fjerne årsagen til ubehaget og dermed blive fri af din fortid. 

Dine tanker og overbevisninger er med til at skabe dit liv! Sidst på ugen arbejder du bevidst med dine ønsker og mål for fremtiden.

Se datoer og tilmeld dig HER

ALKALINE LIVING bogen kan købes her

Underviser: Bettinna Delfs