Alkaline week No. 1 Stress af og lad op

Ønsker du at afspænde kroppen og få mere ro i sindet er det  ALKALINE WEEK No´1 du skal vælge. De andre uger har samme effekt, men her er træningen lidt mere rolig. Er du med for første gang, vil det være et godt sted at starte. Ud over den fysiske træning, får du mentale værktøjer til en stressfri hverdag. Hensigten er, at du kommer ned i kroppen og blive glad og tilfreds med den, få mere overskud og slipper stress. 

Stress af og lad op, basiskursus

Giv dig selv en pause til at finde ind og opleve ro, stilhed og stemningen i dig selv. En tidslomme til at sanse og vække din krop og blive bevidst om sindet betydning for dit velvære. Basiskurset er for dig, som ikke har været med før.

Der er god tid til lære grundprincipperne i Body Balance Pilates, så du opnår optimalt træningsudbytte og undgår skader. Øvelserne opbygger en stærk, slank og velproportioneret  krop. Der god tid at komme ned i kroppen, opleve den og lære at lytte til dens signaler. Øvelserne er holdnings korrigerende. En smuk og funktionel holdning, smitter positiv af på sindet.

Sidst på dagen vil du blive guidet gennem Yin Yoga, dybe stræk og afspænding. Vi begynder med de mindre krævende øvelser og bygger langsom op i løbet af ugen alt efter gruppens formåen. De rolige bevægelser og dybe stræk sætte flow i energien, det både regenererer kroppen, afstresser og healer sindet.

Lette vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer vil styrke dig i at stå mere kraftfuldt og respektfuldt i dig selv. Se nedestående program. 

 

Workshop på kursus No. 1

Her har vi fokus på pH-balancens indflydelse på dit indre miljø. Dit indre miljø har stor betydning for, om dine celler stortrives eller hurtigt bliver trætte og gamle. Er din celler trætte, så er du det absolut også. Vi gennemgår hvorfor et surt miljø i kroppen er sygdomsfremmende og hvorfor er let basisk miljø holder dig sund, vital og får din biologiske alder til at vokse baglæns. Ja det er muligt at blive yngre med alderen.

Du lærer at sammensætte en basisk kost og hvad der skal til, for at opnå en vedvarende ALKALINE LIVING livsstil, når du kommer hjem til hverdagen.

Det rejser du hjem med
Dine tanker, forventninger og handlinger skaber dit liv. Derfor bruger vi tid på at du bliver bevidst om, hvilke af de redskaber du har lært i løbet af kurset, du vil tage med hjem. Du rejser hjem med en handlingsplan for, hvilke sunde rutiner du vil implementere i din hverdag. 

Du kan være sikker på at du får en ordentlig oplader der holder mere end en uge!

Se datoer og tilmeld dig  HER

ALKALINE LIVING BOGEN kan købes  HER  

Underviser: Bettinna Delfs