Intro kurser og retreats


Jeg ønsker at skabe en tidslomme med energi og stemning, der fremmer sundhed, livsforandrende oplevelser, bevidsthed, trivsel og velvære. En stund, hvor du kan trække dig tilbage fra en travl hverdag, for at reflektere og afbalancer både krop og sind.

SE KURSUS/RETREAT KALENDER Video referencer

ALKALINE LIVING retreats 

Hensigten med ALKALINE LIVING, en basisk livsstil, er at skabe det optimale miljø i din krop, der hvor du og alle dine celler stortrives. Der er fokus på både træning, kost og sind, for at du kan optimere din sundhed og få så godt et velvære som muligt.

Hvilket områder der vægtes mest er i forhold til kursus-uge. Alle tre områder er med på alle ugerne. Du finder mere præcis information vedr. kursus indhold under retreat No. 1, 2,  eller 3.

ALKALINE LIVING, livsstilen består af mange elementer, de fleste af dem evidensbaseret. Livsstilen er ekstremt forebyggende for de fleste livsstilssygdomme, styrker immunforsvar og udsætter alderstegn. Nogen kalder det en antiagé livsstil. 

Basisi kost
Du får lækker, græsk inspireret sund mad, lavet ud fra de basiske principper som i bøgerne ALKALINE LIVING / ALKALINE KITCHEN
Kosten skaber en sund  pH- og fedtsyrebalance, det bedste fundament for, at du kan holde dig godt, sund og rørig hele livet.

Bevidst helheds træning 
Vi træner uforstyrret i vores egen smukke rosenhave, der er tid og ro til fordybelse. Træningen består bl.a. af Body Balance Pilates, KI-ZEN og Yin Yoga,  

Sindet
Mit vision er at sætte fodspor i dig i resten af dit liv. Derfor træner vi også den mentale muskel, for at du fremover bliver bedre til at holde de sunde vaner og tage de rigtige beslutninger.

 

Min “Perle” ligger uforstyrret fra turismens larm og kun 200 meter fra Middelhavet, hvor vi har vores egen strand. Her mediterer vi hver morgen efter gåturen, til solopgang, lytter til bølgeskvulp, mens en blid brise kærtegner vores krop.

Al undervisning foregår udendørs i pensionatet have. Efter træningen om formiddagen serveres der frokost, hvorefter du kan slappe af i haven eller på stranden.

Sidst på eftermiddagen fordyber vi os i sindet gennem yoga og meditation. 

Midt på ugen tager vi på en spektakulær vandretur i Kretas smukke bjerge. Turen afsluttes med middag på en helt unik beliggende græsk Taverna i bjergene.

Det er ikke en forudsætning at du tager kurserne i rækkefølge, men det kan anbefales, hvis du er i tvivl om, hvilket kursus du skal vælge.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har brug for vejledning: bd@bettinnadelfs.com

Underviser på alle tre uger: Bettinna Delfs

Bemærk! Produkt er et sammensat rejsearrangement.

Læs mere om de enkelte kurser og tilmeld dig her:

SE KURSUS/RETREAT KALENDER